Aanbiedingen en Last Minutes

Extra dag paardrijden
Ontdek prachtig Andalusië in Spanje nu met nóg meer uren in het zadel! Je krijgt een extra dagje paardrijden (5 uur) op de aankomst- of vertrekdag bij bepaalde ruiterreizen. Deze aanbieding geldt op de Kastelentocht bij de volgende data: 4 tot en met 9 maart, 1 tot en met 5 mei, 5 tot en met 12 mei, 13 tot en met 17 mei. De extra paardrijtijd is ook geldig op de standplaatsvakantie van dezelfde organisatie van 13 tot en met 18 januari, en van 14 tot en met 19 februari. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

De Rode Meertocht in Roemenië
Paardrijden in de ongerepte oostelijke Karpaten: dat doe je in de Rode Meer tocht in Roemenië. Je rijdt op lokale paarden en op Lippizaners. Dit is een unieke kans om deze regio met indrukwekkende natuur beter te leren kennen. Bij boekingen vóór 15 maart 2019  krijg je nu 30 euro korting. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vroegboekkorting op de Nomadentocht
Als je boekt vóór 15 januari 2019, krijg je 40 euro vroegboekkorting op de Nomadentocht in Roemenië. Voor avontuurlijke ruiters met een grote liefde voor de natuur is deze trektocht te paard door het mythische Transsylvanië van graaf Dracula een absolute aanrader. Houd je van wilde landschappen, avontuurlijk rijden en natuurlijk kamperen? Dan is deze ruiterreis echt iets voor jou!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportief rijden in Zuid-Marokko
Ga van 19 tot en met 26 januari paardrijden in het zuiden van Marokko en krijg 100 euro korting. Let wel, deze trektocht is enkel geschikt voor sportieve, ervaren ruiters met een goede conditie. Het terrein is vaak technisch. Op een paardrijdag breng je 5 tot wel 9 uur in het zadel door en overbrug je 50 à 60 kilometer. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Machtig mooi Marokko
Marokko is het hele jaar door een fantastische bestemming. Wij geven nu 100 euro korting voor wel vier verschillende programma's aan de zuidkust van Marokko, en dit voor de periode 23 februari tot en met 16 maart. De korting geldt voor het dagtochtenprogramma lessen en tochten te paard, het pakket training en mini-trektocht, de trektocht langs de zuidkust én ook voor de trektocht tussen zee en woestijnbergen. Klik op de naam van jouw voorkeursreis voor meer informatie en foto's. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

U vindt hier alle aanbiedingen/promoties terug