Aanbiedingen

Georgië voor snelle beslissers
Stel je voor: een onherbergzaam landschap, laaghangende wolken, dramatische vergezichten… en ergens op een heuvelrug zit jij, op de rug van een stoer paardje, terwijl je de reis van je leven beleeft. Voor de eerste drie boekingen van deze trip geven wij nu 100 euro korting per persoon!

--------------------------------------------------------------------------------

Safari in Zuid-Afrika
Altijd al ‘ns op zoek willen gaan naar de ‘big five’ tijdens een safari te paard? Wacht dan niet langer! Op je reservering voor deze ruiterreis in Zuid-Afrika met vertrek in juni, juli of augustus, krijg je nu een mooie korting van 10%. 

---------------------------------------------------------------------------

Knappe Lusitano’s in Portugal
In Portugal krijg je op niet één, maar op twee ruiterreizen een vroegboekkorting van 5% als je je ruitervakantie reserveert voor het einde van de maand januari. De korting geldt voor de Lusitano-trektocht en voor de Portugese trektocht te paard: bestemming Atlantico. 

----------------------------------------------------------------------------

Extra dag rijden in Spanje 
Wat dacht je van Andalusië in februari? Voor de standplaatsvakantie tussen 13 en 18 februari zijn er nog twee plaatsen vrij. Boek jij er daar eentje van, krijg je een extra paardrijdag (5 uur) gratis op je vetrek- of aankomstdag. Ook bij de Kastelentocht van 19 tot 23 feburari krijg je een extra dag (5 uren) paardrijden op de dag van aankomst als je nu boekt. Enkel voor snelle beslissers, want hier zijn nog maar vier plaatsen beschikbaar! 

-----------------------------------------------------------------------------

Vroegboekkorting Roemenië 
Voor de Rode Meer-tocht, waarbij je gaat paardrijden in ongerepte Karpaten, geven we 30 euro vroegboekkorting indien je boekt voor 15 Maart. Dit is een intense ervaring in de ongerepte natuur, op maar enkele uren vliegen vanuit België of Nederland. Je rijdt er op sterke, lokale paardjes of op knappe Lippizaners. Een aanrader!

---------------------------------------------------------------------------

Januarikorting Albanië

Boek je in januari, krijg je 10% korting op een van deze vier trektochten in Albanië. Daarnaast krijg je 15% korting als je de 'karavaanroute in zagoria' boekt in combinatie met de 'paardrijden in prachtig albanie' trektocht. Albanië is misschien niet het eerste land waaraan je denkt voor een ruiterreis, maar daar mag verandering in komen! ’t Is een divers land, met heel veel mooie natuur en dus perfect voor de meer avontuurlijke ruiters die houden van back-to-basic reizen. Onze partner daar zorgt voor sterke, betrouwbare paardjes, waarmee je ongetwijfeld een fantastische tocht zal beleven.

-----------------------------------------------------------------------

Lessen in Italië
Bij reserveringen gemaakt voor 31 maart 2020 krijg je drie gratis lessen in het ruitercentrum in Umbrië. Deze korting geldt zowel voor ‘Ontdek sprookjesachtig Umbrië te paard’ als voor ‘Paardrijlessen en buitenritten in prachtig Umbrië’. Deze twee reizen hebben telkens de manege als uitgangspunt. En dat is de moeite waard, want de locatie is super. De familie heeft jarenlange ervaring in de paardensport, en de instructeurs delen hun kennis heel graag met hun gasten.