Paardrijden en Taalkamp Frans leren (6 dagen)

vanaf € 515 BOEK NU


Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren
Paardrijden en Frans leren

Paardrijden én de Franse taal beter leren kennen, 2 paarden in één klap! Dat is het motto van onze partner in de Belgische Ardennen. In de vallei van de Semois zijn jongeren welkom voor een weekverblijf, ook met eigen paard.

vanaf € 515

De jongeren die hier op kamp komen, krijgen paardrijles op hun niveau. Zowel voor beginnende als voor meer gevorderde ruiters is er een aanbod. Tijdens de lessen ligt de aandacht op een correct lichaamsgebruik bij het paardrijden. De lessen paardrijden worden gegeven in het Nederlands. Natuurlijk wordt er elke dag ook gewandeld in de natuur, waar bijvoorbeeld competitiepaarden een ideale staptraining krijgen. Het afwisselende reliëf maakt zo’n training zwaarder dan je op het eerste zicht zou denken.

Maar de klemtoon blijft altijd liggen op het Frans. Dat is deze week de voertaal. Spreekangst is vaak het grootste probleem bij het leren van een vreemde taal. Daarom zijn er behalve taallessen ook assertiviteitstraining en positieve denktraining. Het accent ligt op de gesproken taal, maar indien de deelnemer grammaticale taalproblemen heeft, staan er monitoren klaar om hierin individuele begeleiding te geven.

Een immersie of onderdompeling in het Frans is belangrijk. Dat verkrijgen we door groepen samen te stellen met zowel Frans- als Nederlandstaligen. De voertaal van alle cursisten zal Frans zijn, gedurende de ganse week. De begeleiders zijn hierop best wel streng, want het is enkel door de taal veel te spreken, dat de jongeren ze vlot onder de knie zullen krijgen. Elke dag wordt er een uurtje bestaat aan personal development en mental coaching. Want een betere zelfkennis leidt tot betere prestaties op alle vlakken, of het nu paardrijden is of Frans spreken.

Inclusief

  • 6 dagen/5 nachten in 2 pers kamer (Bohan)
  • Volpension: aankomstdag diner t/m vertrekdag lunch
  • Lessen en Buitenritten omschreven zoals in Programma (ong. 3 uur paardrijden per dag)

Exclusief

  • Heen- en terugreis naar Bohan (eigen vervoer)
  • Verzekering VLP paardrijden (€ 10 per week)
  • Zakgeld (min. € 20 voor kayakken en bezoeken bij slecht weer)