Coronavirus

 

CORONAVIRUS UPDATE DD 25 april

De coronacrisis dwingt ons alle reizen in de maanden maart, april en een groot deel van mei  te annuleren. Wij hebben al onze klanten persoonlijk geïnformeerd en zijn druk bezig om alle reizen om te boeken naar data later dit jaar of desnoods volgend jaar.

De situatie verandert van dag tot dag en van uur tot uur. Daarom volgen we per land continu de reisadviezen op van zowel het Belgische als het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 Op basis van de ontwikkelingen nemen we nadere besluiten, we zullen daarom steeds updates op onze website plaatsen.

Tot nu toe zijn al onze partners in het buitenland flexibel in het omboeken van de vakanties. 


Heeft u bij ons uw vliegticket geboekt?

Heeft u bij ons uw vliegticket geboekt, dan gaan wij ons best doen om dat om te boeken. Wij zoeken dan uit welke voorwaarden de luchtvaartmaatschappij hanteert hiervoor en koppelen dat naar u terug.

Als u zelf uw vliegticket heeft geboekt, verwijzen wij u naar de website van de luchtvaartmaatschappij voor de omboekingsvoorwaarden. Wijzig het ticket niet voordat u van ons het akkoord hebt op de nieuwe datum voor uw paardrijvakantie. Door het massale omboeken wijzigen de beschikbaarheden zo snel, dat de informatie op onze website op dit punt momenteel geen garantie geeft.

Heeft u een reis geboekt, de aanbetaling voldaan en dient u nu het restantbedrag te betalen?


Wacht met betalen totdat zeker is dat de reis doorgaat.
Boeken we uw reis om naar een latere vertrekdatum dan wordt de betaaltermijn van het restantbedrag aangepast aan de nieuwe vertrekdatum.


Voor vragen met betrekking tot uw reis kunt u ons buiten kantooruren bereiken op + 32 495506965 of + 31 612960534.
E-mails naar info@horseholiday.com worden ook zo snel mogelijk beantwoord.

Trailfinders Ruitervakanties is aangesloten bij het Garantiefonds en Calamiteitenfonds van de VVR (Vlaamse Vereniging van Reisbureaus) en de VVRO (Vlaamse Vereniging van Reisorganisatoren). 

Annuleren van reizen om een pandemie is echter uitgesloten van dekking. Daarom doen wij ons best uw reis naar een later tijdstip om te boeken.