Expeditie - Try Out

Een expeditie / try-out te paard is toch wel een ultieme droom voor de zeer ervaren en avontuurlijke ruiter.  Je maakt een trektocht te paard door de wildernis en ruige natuur, waarbij je alleen de noodzakelijke spullen bij je hebt en voornamelijk overnacht in tentjes. Je rijdt door gebieden waar geen auto's kunnen komen. En ook vaak is er weinig tot geen bereik met je telefoon. Kortom de meest ultieme en avontuurlijke paardrijvakantie voor de meest avontuurlijke ruiter. 

Wat mag je verwachten van onze Expeditie / try-out te paard ?

Een expeditie te paard is echt voor de zeer ervaren en avontuurlijke ruiter, die beschikt over een zeer goede basisconditie. Bij een expeditie te paard trek je de natuur in waar ook geen auto meer kan komen. Je gaat bepakt met alleen de noodzakelijke spullen en je paard. En je overnacht voornamelijk in tentjes. 

Op deze ruitervakanties ga je echt terug naar de basis. Vaak is er weinig tot geen bereik met mobiele telefoons, je slaapt in eenvoudige tentjes, eenvoudige maar heerlijke maaltijden worden voornamelijk op een kampvuur bereid en een douche is vaak niet binnen handbereik dus dat gebeurd dan vaker in die heerlijke koude riviertjes en beekjes.

Deze ultieme ervaring zorgt ervoor dat je weer volledig tot rust kunt komen van je normale drukke leventje. Een paardrijervaring om nooit meer te vergeten!

Wil je meer informatie over onze expeditie te paard of try-out, bel of mail ons en we helpen je verder.