Luxueuze westernvakantie in Hongarije

vanaf € 390 BOEK NU


Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije
Luxe Westernvakantie in Hongarije

Westernrijden in het oosten van Europa. Ritten van een halve of een hele dag, in Amerikaanse stijl. Een comfortabele manier om het land met zijn tradities en prachtige natuur te ontdekken.

vanaf € 390

Om Amerikaans te rijden, moet je niet naar Amerika gaan. Ook in Europa kan je leuk western rijden. In onze ranch in Hongarije vind je alle faciliteiten om van een echte westernvakantie te genieten. De ranch bestaat intussen bijna 20 jaar en is gespecialiseerd in het fokken en trainen van quarters, paint horses en appaloosa’s voor de sport. Naast de fokkerij is er ook een twintigtal paarden dat wordt ingezet om buitenritten te maken. Behalve vele paden om uren lang de omgeving te verkennen, zijn er op de ranch ook een binnen- en buitenpiste. 

De dagtochten spelen zich af in de wilde natuur van het Nationaal Park Kiskunság.  Hier kan je het hele jaar door rijden over zachte zandpaden, op heuvels, in bossen en langs meren. De hoeveelheid vogels en wilde dieren is ongezien. Huizen zie je dan weer nauwelijks. Wie in het Nationaal Park rijdt, zit echt midden in de natuur. En die is ronduit adembenemend. 

De paarden voor de gasten zijn allemaal goed getraind in de Amerikaanse rijstijl. Er wordt gereden met westernzadels. Wie hierin weinig ervaring heeft, krijg voor de start de nodige uitleg. Er is bij elke groep altijd minstens één Engelstalige begeleider. In principe wordt er elke dag gereden. Je gaat zowel in de voor- als in de namiddag telkens enkele uren op pad. Over de middag is er tijd om de benen te strekken en om natuurlijk lekker te lunchen.  

Overnachten doe je op de ranch zelf. De kamers liggen verspreid over het terrein, in verschillende kleinere gebouwen. Ze zijn allemaal voorzien van alle comfort en hebben airconditioning, tv en wifi. De houten gebouwen passen mooi in het landschap en ademen ook een echte ranch-sfeer uit. Om na het paardrijden volledig te kunnen ontspannen, is er ook een heuse wellness aanwezig met onder andere een jacuzzi, sauna, stoombad en de mogelijkheid voor een massage.  

Niet-ruiters zijn hier zeker welkom. Zij kunnen genieten van de luxueuze faciliteiten van het centrum en te voet de omgeving verkennen. Er is ook een programma beschikbaar met bezoeken aan plaatselijke bezienswaardigheden en tochten in de natuur. 

De ranch biedt een gebalanceerde mix van internationale en traditionele Hungaarse gerechten. Op aanvraag kunnen ze voorzien in vegetarische, vegan, glutenvrije en lactosevrije maaltijden en voldoen aan andere restricties omwille van allergieën. 

Inclusief

 • Aantal nachten, afhankelijk van gekozen arrangement in tweepersoonskamer met eigen badkamer
 • Volpension vanaf diner aankomstdag t/m ontbijt vertrekdag, water bij de maaltijden.
 • Aantal uren paardrijden afhankelijk van gereserveerde arrangement, bij aankomst voor 11.30 op aankomstdag, of vertrek na 15.30 uur op laatste dag.
 • Engelstalige begeleiding
 • Gebruik van welnessruimtes en zwembad

Exclusief

 • Heen- en terugreis
 • Verzameltransfer Luchthaven Budapest tot 3 personen € 110 p.p retour, vanaf 4 personen € 90 p.p retour, lokale treinstation € 2 p.p. enkele reis
 • Massages (€ 40 per persoon voor 45 minuten),
 • Eventuele extra rij-uren (€ 20 per uur per persoon)
 • Eventuele excursies
 • Drankjes
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Reis-/annuleringsverzekering