Galway Stertochten

vanaf € 1.050 BOEK NU


Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway
Ierland, Galway

Een leuke combinatie is een standplaatsvakantie waarbij u de ene dag een mooie dagtocht kunt maken en de andere dag u zich kunt uitleven op het cross-country parcours.

vanaf € 1.050

De paardenboerderij van de Nederlandse eigenaresse ligt op een rustige locatie aan de rand van de ongerepte Kylebrack woods. Zij woont hier al meer dan 20 jaar en heeft haar 25 paarden en pony’s zelf gefokt. Deze Ierse Hunters zijn vriendelijk en betrouwbaar. U helpt mee met de verzorging zoals o.a. de paarden uit de wei halen, poetsen en zadelen.
 
Een leuke combinatie is een standplaatsvakantie waarbij u de ene dag een mooie dagtocht kunt maken en de andere dag u zich kunt uitleven op het cross-country parcours. Voor degene die zijn of haar Engels wil verbeteren zijn er ook taallessen in combinatie met paardrijden. Verder kunt u nog kiezen uit een brede waaier van andere activiteiten zoals golfen, fietsen, wandelen, vissen, bezienswaardigheden bezoeken,…

Volwassenen en Familie Week

Deze vakantie start op zaterdag en u zal 6 dagen rijden met een totaal van 15 tot 18 uur. U krijgt een paard aangewezen dat bij u past. U zal het paard iedere dag zelf poetsen en zadelen, hierdoor krijgt u een betere band met het paard en ook meer ervaring in het verzorgen van paarden. Het doel van deze paardrijvakantie is om ervoor te zorgen dat u meer zekerheid krijgt in het zadel terwijl u kunt genieten van het mooie landschap.
 
Iedere gast die deze paardrijvakantie boekt heeft de mogelijkheid om één paardrijles (dressuur, cross country of springen) te nemen i.p.v. een buitenrit (1x per week). Iedere week wordt er een dagtocht georganiseerd. Deze tocht begint om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur. We lunchen in een veld rond 14.30 uur. We kunnen hier dus even uitrusten terwijl we genieten van een picknick.
  
’s Vrijdags is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar Galway te gaan. U kunt met de lokale bus gaan, deze stopt ’s ochtends om 10.30 uur en ’s avonds om 19.00 uur bij het paardrijcentrum. Het is ook altijd mogelijk om een dag vrij te nemen en om zelf iets te ondernemen.

Trainingsweek
 
Deze paardrijvakantie heeft een intensief programma. U krijgt 2 maal per dag les (dressuur, springen of cross country). U krijgt les op verschillende types paarden, hierdoor krijgt u meer ervaring. Op maandagochtend zal u grondwerk les krijgen. Hierdoor krijgt de instructeur een beeld van uw ervaring en kan hij bepalen waar hij op moet letten. De volgende lessen zullen combinatielessen zijn van dressuur, springen en cross country. Dit is afhankelijk van uw behoeftes en het weer. De lessen duren ongeveer een uur of anderhalf uur. Het is altijd mogelijk om nog extra lessen te nemen of om een buitenrit te maken. Ongeveer 12 tot 15 uur paardrijden per week.

Cross country training
 
Deze vakantie is geschikt voor gevorderde ruiters. Tijdens deze tocht zal u kennismaken met het cross country parcours en het springparcours in het bos. De les op maandagochtend dient om uw ervaring te beoordelen, zodat er ’s middags tijdens de les al gewerkt kan worden aan de punten die u nog kan verbeteren. U zal tijdens deze week 2 keer per dag les krijgen op het cross country parcours of het springparcours in het bos, dit is afhankelijk van het weer . Ongeveer 12 tot 15 uur paardrijden per week.

Yoga en paardrijden

Nieuw in het aanbod van de organisator van ruitervakanties in Ierland is een week yoga met paarden. Dit arrangement biedt twee yogalessen per dag, natural horsemanshipsessies, buitenritten, yoga te paard en begeleide wandelingen. De week is geschikt voor beginners en gevorderde ruiters.
De yogalessen vullen het horsemanship aan. Stretches versterken je lichaam. Via meditatie keer je naar binnen en focus je je op het huidige ogenblik. Zo verbeter je je concentratie. 
Wat je op de yogamat hebt geleerd, breng je in de praktijk tijdens de horsemanship-sessies. Je kan veel leren van je interactie met paarden. Je ziet in hoe je je bewustzijn kunt ontwikkelen, hoe je compleet aanwezig kunt zijn en hoe je helder communiceert. Als je de geleerde ademhalingstechnieken gebruikt, voel je hoe de verbinding zich verdiept. 

 

Engelse les

Het is ook mogelijk om extra engelse lessen te nemen vanaf 12 jaar. Dit kan bij elk van bovengenoemd pakket. Er is dan een keuze uit 10 uur of 15 uur les.

Vertrekdata (ma, di, wo, do, vr, za, zo)
Trainingsweek
Kamertype 6n *  
21/12/2018  - 31/12/2019
1 pers kamer (Single)
2 pers kamer (Twin)
Kamer op indeling (indien beschikbaar)
€  1.140
€  1.050
€  1.050
Boek nu
Vertrekdata (ma, di, wo, do, vr, za, zo)
Cross County training
Kamertype 6n *  
21/12/2018  - 31/12/2019
Kamer op indeling (indien beschikbaar)
2 pers kamer (Twin)
1 pers kamer (Single)
€  1.150
€  1.150
€  1.340
Boek nu
Vertrekdata (ma, di, wo, do, vr, za, zo)
Volwassenen en familie week
Kamertype 6n *  
21/12/2018  - 31/12/2019
Kamer op indeling (indien beschikbaar)
2 pers kamer (Twin)
1 pers kamer (Single)
€  1.050
€  1.050
€  1.240
Boek nu

(*) Alle prijzen per persoon

Praktische info

 • Gewicht:
  Max. 90 kg.
 • Aantal deelnemers:
  Geen minimum, maximum 9 (per groep)

Inclusief

 • 7 dagen / 6 nachten in tweepersoonkamer met badkamer
 • Op basis van volpension vanaf dag aankomst t/m dag van vertrek, incl. koffie, water, thee en sap
 • Paardrijden afhankelijk van het gekozen arrangement
 • Engelstalige begeleiding

Exclusief

 • Heen- en terugreis
 • Verzameltransfer, retour per persoon Shannon € 100, Dublin € 180, Galway € 80, Loughrea € 15 in een gedeelde taxi of met openbaar vervoer met begeleiding
 • Er is de mogelijkheid om een ezel of een pony te huren voor uw kinderen indien u graag de omgeving te voet wil verkennen
 • Alcoholische- en overige drankjes
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Reisverzekering