Wild Sardinië te paard

vanaf € 1.660 BOEK NU


Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard
Wild Sardinië te paard

Het arrangement ‘Wilde Tocht’ op Sardinië is een semi-trektocht te paard voor de fitte en ervaren ruiter. De tochten variëren van 4 tot 8 uur paardrijden per dag.

vanaf € 1.660

Het arrangement ‘Wilde Tocht’ op Sardinië is een semi-trektocht te paard voor de fitte en ervaren ruiter. De tochten variëren van 4 tot 8 uur paardrijden per dag. De route voert langs een aantal speciaal voor ruiters geselecteerde high-lights van Sardinië. De gids heeft betoverende plekken uitgezocht voor de lunch. De paarden bezorgen je een onvergetelijke week op Sardinië. Wie eerder al de tocht ‘Bergen en Zee ’ heeft gereden, beleeft met deze semi- trektocht een geheel ander avontuur langs een compleet nieuwe route.

Paardrijden in het binnenland van Sardinië levert gegarandeerd een prachtige tocht op door een wilde streek. Compleet anders dan de mooie kustlijn van het grote Italiaanse eiland, maar zeker de moeite waard te verkennen. Deze semi-trektocht van zes dagen voert zowel door de bergen als langs de zee.

U verblijft zeven nachten in een charmant countryhotel dat wordt gerund door een Sardijnse familie. Al meer dan 100 jaar houdt deze zich bezig met de paardenfokkerij. Het gaat om Sardijnse paarden, Anglo-Arabieren en bijzondere kruisingen van deze twee. Daarmee heeft de familie unieke Sardijnse Anglo-Arabieren op stal staan. Alle paarden zijn goed getraind en rijden de dagtochten met veel plezier. 

Hotel
De chefkok bereidt met producten uit de streek de heerlijkste Sardijnse gerechten. De lunch wordt telkens op een andere, verrassende plek genuttigd. Ook wordt er een keer een lunch meegebracht en onderweg op een mooie locatie gebruikt.

De hotelkamers beschikken over eigen tv, minibar, airco en een kluisje. Alle kamers zijn en-suite. Bij het hotel ligt niet alleen de manege, ook is er een zwembad te vinden. 

Inclusief

  • 8 dagen / 7 nachten op indeling in een tweepersoonskamer met eigen badkamer
  • Volpension vanaf eerste dag het diner t/m laatste dag het ontbijt, inclusief softdrinks en tafelwijn bij de lunch (tijdens rijdagen)
  • 6 dagen paardrijden van 6 tot 8 uur per dag
  • Engelstalige begeleiding en instructie

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Verzameltransfer luchthaven Alghero (AHO): vanaf € 125 per auto (max. 3 pers.) enkele reis
  • Of verzameltransfer van en naar Olbia (OLB) vanaf € 135 per auto (max. 3 pers.) enkele reis
  • Overige persoonlijke uitgaven
  • Overige drankjes
  • Reisverzekering