Met de auto op reis

Geen zin in het vliegtuig? Geen probleem! Voor wie liever reist in het comfort van de eigen auto, zetten we in deze nieuwsbrief een aantal Europese bestemmingen op een rijtje die je vlot kan bereiken met de wagen. Wil je weten waar de manege of stal nu precies ligt? Neem dan een kijkje op onze website. Daar vermelden we telkens duidelijk hoe ver het rijden is naar jouw autobestemming.

Nederland
Wist je dat je op de Nederlands-Duitse grens een van de mooiste natuurgebieden van Nederland vindt? Het park ‘De Meinweg’ is een droom locatie voor ruiters. Het is 1600 hectare groot en dus goed voor uren paardenplezier. De kudde van onze partner is zo divers dat er zeker een paardje voor jou bij zit! Er zijn arrangementen mogelijk voor de beginnende ruiter maar ook arrangementen voor de gevorderde ruiter.

---------------------------------------------------------------------------------------

Denemarken
Overnacht met je gezin in een gezellig huisje en ga paardrijden op IJslanders! Er zijn verschillende pakketten, zodat je zelf je ruitervakantie kunt samenstellen. 

Of kies voor een lang weekend paardrijden op het kleinste Waddeneiland voor de Deense kust. Op een leuk IJslands paard rijd je naar het eiland toe en verken je het wad. Een unieke ervaring! 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Polen
Kaszuby is een regio in Polen, in de buurt van de Baltische zee. Hier voel je je ver weg van de bewoonde wereld. We komen op plaatsen die je met de auto niet kan bereiken. De omstandigheden zijn dan ook perfect voor paardrijden: zachte zandgrond, veel meren, valleien en een uitgebreide flora en fauna. Lees meer...

---------------------------------------------------------------------------------------------

Noord- en Midden-Frankrijk
In de Franse Elzas hebben we een aanbod zowel voor beginnende als gevorderde ruiters. Beginners leren in het arrangement ‘Bergen en Legenden’ hoe ze met hun paard moeten omgaan en trekken ook de natuur in. Gevorderden maken sterritten waarbij ze alle gezichten van deze mooie regio leren kennen. 

Of beleef de Franse geschiedenis van op een paardenrug met onze ruiterreis door de Loirestreek. Elke dag zijn er prachtige tochten naar de gekende Loire-kastelen. Ook het kasteelbezoek mag natuurlijk niet ontbreken. 

Ook kun je Frankrijk ontdekken onder begeleiding van de Nederlandse Annemee. Maak een driedaagse tocht door de prachtige Vienne-vallei en kijk je ogen uit in het dagelijks veranderende landschap. Overnachten gebeurt in authentieke, typisch Franse accommodatie. Of volg de loop van de rivieren Vienne en Blourde tijdens een trektocht van een week. Het aperitief staat al koud!

En in de Dordogne kan je gaan paardrijden met Nederlandstalige begeleiding. Zowel beginners als gevorderde beginners vinden hier hun gading

-------------------------------------------------------------------------------------------

Zuid-Frankrijk

In de Franse Pyreneeën kan je een geweldige minitrip of weekvakantie beleven. Elke dag trek je de natuur in en geniet je van de omgeving: bossen, wijngaarden, pittoreske dorpjes, heuvels, … dit is een zeer afwisselende ruitervakantie.

Ben je tussen 16 en 25 jaar, dan ben je van harte welkom bij Nederlandse gastheer- en vrouw Patrick en Joni die hun enorm populaire paardrijweek voor jongvolwassenen ook dit jaar weer inrichten. Het programma biedt een leuke mix van paardrijtochten en uitstapjes.

Corona update:

We bieden:

* Soepele annulerings- en omboekingsvoorwaarden
Boek je vakantie en wees er zeker van dat je je reis kunt uitstellen in geval van een negatief reisadvies (rood), zonder extra kosten voor het omboeken.  
NB: 
- Indien je vliegt, gelden wel de voorwaarden van het ticket. 
- Verschillen in kosten door een wissel van hoog- naar laagseizoen of vice versa worden wel verrekend

Veilig reizen
Wij hebben goed zicht op de ontwikkelingen in binnen- en buitenland. We volgen continu de reisadviezen op van zowel het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken, als het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De reisbestemmingen die wij aanbieden voldoen aan de plaatselijke hygiënemaatregelen tegen corona. 

Heb je een voucher van Trailfinders?

De meeste ruiters hebben hun reis direct omgeboekt naar een latere datum in 2020, 2021 of zelfs 2022

De vouchers die we hebben uitgegeven zijn gedekt door het Garantiefonds en hebben minimaal een geldigheid t/m 31 december 2021.

Dat betekent dat ze ook gebruikt kunnen worden voor het boeken van een reis in 2022 of later.