Ponykamp Brabant - Loonse en Drunense Duinen

vanaf € 345 BOEK NU


Ponykamp Brabant - Loonse en Drunense Duinen
Ponykamp Brabant - Loonse en Drunense Duinen
Ponykamp Brabant - Loonse en Drunense Duinen
Ponykamp Brabant - Loonse en Drunense Duinen

De ruiterkampweken lopen van zondagmiddag 14.00 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur en worden in de schoolvakanties gehouden.

vanaf € 345

De ruiterkampweken lopen van zondagmiddag 14.00 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur en worden in de schoolvakanties gehouden. Allereerst rijd je 3 uur per dag paard/pony in de vorm van lessen, buitenritten door de Loonse en Drunense duinen en het instuderen van een carrousselnummer. Op de laatste dag kunnen degenen die je op komen halen genieten van jullie carrousseldemonstratie.

Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten zoals: voltigeles, menles, huifkartocht, barbecue etc. met als hoogtepunt de bonte avond! Regelmatig is er ook een uurtje vrij.

Je wordt ingedeeld in groepen van maximaal 12 kinderen. Iedere groep heeft een eigen leid(st)er. Het ponykamp is niet geschikt voor beginners. Bij voldoende rijervaring mag je met de buitenritten mee, dit wordt door de manegeleiding beoordeeld door middel van een rijtest. Bij de buitenritten gaan er 2 begeleiders mee per groep. Je rijdt zoveel mogelijk de hele week op dezelfde pony of hetzelfde paard. Deze mag je de hele week verzorgen.

Ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Elke dag is er fruit en onbeperkt ranja. Je krijgt regelmatig wat lekkers uit de snoeptrommel. Heb je een speciaal dieet, geef het dan van tevoren even door.

Je slaapt op kamers met 8 of 12 slaapplaatsen in stapelbedden, ingedeeld naar leeftijd en voorkeur. Slaapzak, kussen en handdoeken moeten worden meegebracht.

De manege beschikt over ruim 30 betrouwbare recreatiepaarden (schofthoogte 1.60- 1.70m) en evenzoveel Fjorden en Haflingers. 

Inclusief

  • 6 dagen / 5 nachten op meerpersoonskamers of slaapzaal
  • Volpension vanaf zondag avondmaaltijd t/m vrijdag de lunch
  • Lessen en buitenritten zoals omschreven in bovenstaand programma
  • Begeleiding van een ervaren instructrice

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Overige persoonlijke uitgaven
  • Reisverzekering