De klassieker van de Azoren: Zesdaagse eilandtrektocht Faial

vanaf € 1.399 BOEK NU


Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren
Paardrijden Azoren

Vulkanische krachten creƫerden inspirerende eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan: de Azoren. Magnifieke landschappen wachten om te paard te worden ontdekt.

vanaf € 1.399

Vulkanische krachten creëerden inspirerende eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan: de Azoren. Magnifieke landschappen wachten om te paard te worden ontdekt. De unieke natuur van de archipel betovert iedere eilandbezoeker nog sterker als zij op de rug van een paard het natuurschoon verkennen.

Paardrijden door dit landschap geeft een extra dimensie aan de betoverende omgeving. Daarbij ontdekt u de ontspannen leefstijl van de eilandbevolking. Er wordt gereden op Lusitano’s en op Portugese kruisingen. De organisatie maakt gebruik van trekkingzadels van Prestige.

In draf langs de hortensia-heggen en stappen door bizarre vulkanische landschappen zorgen voor een buitenaardse ervaring.

De klassieker onder de trektochten te paard op de Azoren is de zesdaagse tocht waarbij dagelijks zo’n vier tot vijf uur in het zadel wordt doorgebracht. De tocht voert door dromerige bossen en pittoreske dorpjes die vlak tegen de oceaan aan liggen. Bij elke smalle haven nodigen natuurlijke baden van lavasteen je voor een verfrissend bad.

Tijdens deze tocht verblijven de paarden in verschillende stallen langs de route, maar de ruiters keren elke avond terug naar de uitvalsbasis. Van de ruiters wordt verwacht dat zij helpen bij het voeren, verzorgen en optuigen van de paarden. Ook het schoonmaken van het tuig wordt aan de ruiters overgelaten.

Accommodatie

Het arrangement omvat zeven nachten in tweepersoonskamers. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer. De accommodatie beschikt verder een lounge met een gezellige open haard, tuin en gratis Wlan. Zeven maal ontbijt is inbegrepen evenals zes maal lunches. Soms worden deze in de zadeltas meegenomen, soms wordt ze ook geserveerd. Zeven diners inclusief een selectie van drankjes behoren ook tot het arrangement. 

Inclusief

  • 8 dagen/7 nachten op een tweepersoonskamer met douche en toilet
  • Volpension vanaf eerste dag diner t/m 8e dag het ontbijt, inclusief tafelwijn en frisdrank bij (picknick)lunch
  • Alle transfers volgens dagprogramma
  • Engels- en Duitstalige gids
  • 6 dagen paardrijden, 4 tot 5 uur per dag (20-25 km)

Exclusief

  • Heen- en terugreis (vlucht naar Faial)
  • Drankjes bij diner
  • Excursies op de vrije dagen
  • Overige persoonlijke uitgaven
  • Reisverzekering