Paardrijden en genieten op landgoed in Mallorca


Op een prachtig landgoed op het platteland van het eiland Mallorca in de Middellandse Zee kan je een heerlijke paardrijvakantie beleven. Er worden uiteenlopende arrangementen aangeboden voor ruiters van elk niveau

vanaf € 1.102

Op een prachtig landgoed op het platteland van het eiland Mallorca in de Middellandse Zee kan je een heerlijke paardrijvakantie beleven. Er worden uiteenlopende arrangementen aangeboden zodat ruiters van alle niveaus een mooie tijd krijgen. Prachtige PRE’s (Andalusische paarden, Pura Raza Española) maken deel uit van het landgoed en dit zijn dan ook de paarden waarop je rijdt. 

Op een echte Andalusiër genieten van Mallorca

Een ultieme paardrijvakantie beleef je op Mallorca. Hier combineren de eigenaren van een landgoed paardrijden met een ontspannen vakantie waarbij lekker eten en drinken, een dagje strand, zwemmen en een bezoekje aan de stad bijvoorbeeld horen. 

Het hippische centrum begon in 1993 als een stoeterij. Elk jaar bood de boerderij nieuwe faciliteiten aan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de totstandkoming van een plattelandshotel, een paardrijschool met meer dan honderd paarden en een fokkerij. Ook een restaurant maakt vandaag de dag deel uit van het landgoed.   

De eigenaren hebben persoonlijke service voor hun gasten hoog in het vaandel. Het landgoed heeft een open karakter waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

De kamers 
Na renovaties en verbeteringen die zeer recent zijn doorgevoerd kent het onderkomen prachtige, ruime kamers met balkons waarvan een mooi uitzicht op het zwembad en de wijngaarden is gegarandeerd. 

Dit zijn de superieure kamers met een oppervlakte van 29 vierkante meter waar vier personen kunnen verblijven. Ze liggen naast het hoofdgebouw boven de nieuwe dinerruimte. De kamers beschikken over satelliet-tv en telefoon, Wi-Fi, er is een klimaatbeheerssysteem aangelegd, er staat een milieuvriendelijke mini-bar, waterkoker en er is een gratis te gebruiken kluis. De badkamer beschikt ook over een douche.
Het landgoed heeft aangepaste kamers van 35 vierkante meter voor gasten met een handicap.

Deze nieuwe kamers zijn in een moderne stijl ingericht en goed geïsoleerd tegen geluid.
De standaardkamers zijn onlangs vernieuwd. Deze kamers hebben hun rustieke stijl behouden, maar zijn iets moderner ingericht dan voorheen. De standaardkamers zijn tweepersoonskamers die ook geschikt zijn voor singles. De kamers zijn voorzien van airconditioning, Wi-Fi, een gratis te gebruiken kluis en waterkoker. Ze hebben bij de vernieuwing een mini-bar gekregen en een tv met vele ontvangstkanalen. 

Babybedjes zijn elk type kamer gratis te bij te plaatsen. Een extra bed is m.u.v. de standaardkamer tegen een meerprijs bij te plaatsen.    

Arrangementen
Het landgoed biedt uiteenlopende paardrij-arrangementen aan. Alle programma’s kennen zeven overnachtingen. Deze hebben plaats in de superieure of standaard tweepersoonskamers. 
De instructrice bij de beginners- en springlessen beschikt over meer dan 30 jaar ervaring met paarden en zij maakt meer dan 15 jaar deel uit van het team dat op het landgoed werkt. Zij is deskundig in het werken met beginners en kinderen. Ze is zeer geduldig, sympathiek en weet lesstof eenvoudig over te brengen. 

Mogelijke programma's:

1.Dressuurprogramma met PRE Hengsten:

*8 dagen / 7 nachten, met 10 uur dressuurles, een buitenrit van 2 uur.

Dit programma is perfect voor iedere liefhebber van de PRE en voor ruiters die hun rijkunsten willen verbeteren. Dit programma biedt 10 uur dressuurles en een buitenrit van twee uur. Op de vrije dag is er de gelegenheid om een uitstapje te maken. In de periode van 04-06 t/m 27-08 is er de mogelijkheid om naar het strand en de baai Portocolom te gaan, de overige maanden is er de mogelijkheid om naar Palma te gaan of naar het strand Es Trenc.

2.Beginnersprogramma:

* 8 dagen / 7 nachten, met 6 uur paardrijles en 6 uur met buitenritten.

Dit arrangement is uitermate geschikt voor ruiters die nog niet erg lang paardrijden, voor mensen die willen beginnen met paardrijden, maar dat nog niet hebben gedaan en voor mensen die al lange tijd niet meer op een paardenrug hebben gezeten. Ook is dit een geschikt programma voor gezinnen die graag samen willen paardrijden. Ruiters krijgen 6 uur paardrijles De buitenritten duren een of twee uur.

3.Springen en dressuur programma:

* 8 dagen / 7 nachten, met 6 uur grondwerk en springlessen (tot 80cm), 3 uur dressuurles en een buitenrit van 2 uur.

Dit arrangement is samengesteld voor de mensen die alles willen. Dressuur op een fantastische Andalusisch paard, een buitenrit door prachtige natuur, springles en grondwerk met het paard. Op de vrije dag is er de gelegenheid om een uitstapje te maken. In de periode van 04-06 t/m 27-08 is er de mogelijkheid om naar het strand en de baai Portocolom te gaan, de overige maanden is er de mogelijkheid om naar Palma te gaan of naar het strand Es Trenc.

Vertrekdata (zo)
Dressuurprogramma met PRE Hengsten
Kamertype 7n *  
18/03/2023  - 10/12/2023
1 pers kamer (Single)
2 pers kamer (Double)
€  1.577
€  1.412
Boek nu
Vertrekdata (zo)
Springen en dressuur
Kamertype 7n *  
18/03/2023  - 10/12/2023
2 pers kamer (Double)
1 pers kamer (Single)
€  1.252
€  1.417
Boek nu
Vertrekdata (zo)
Beginnersprogramma
Kamertype 7n *  
18/03/2023  - 10/12/2023
2 pers kamer (Double)
1 pers kamer (Single)
€  1.102
€  1.267
Boek nu

(*) Alle prijzen per persoon

Toeslag van een Standard Double Room naar een Superior Double Room is € 70 p.p voor 8 dagen / 7 nachten

Toeslag naar een Superior Single Room is € 300 extra voor 8 dagen / 7 nachten op de prijs van een Superior Double Room.

Kamertype

7n *


18/03/2023  -  10/12/2023

1 pers kamer (Single)

1.577

2 pers kamer (Double)

1.412

Kamertype

7n *


18/03/2023  -  10/12/2023

2 pers kamer (Double)

1.252

1 pers kamer (Single)

1.417

Kamertype

7n *


18/03/2023  -  10/12/2023

2 pers kamer (Double)

1.102

1 pers kamer (Single)

1.267


(*) Alle prijzen per persoon

Toeslag van een Standard Double Room naar een Superior Double Room is € 70 p.p voor 8 dagen / 7 nachten

Toeslag naar een Superior Single Room is € 300 extra voor 8 dagen / 7 nachten op de prijs van een Superior Double Room.


Data 2023

Mogelijk te boeken in de periode van 18-03 t/m 10-12, op aanvraag. Dag van aankomst is zondag.

Praktische info

 • Gewicht:
  Max. 95 kg
 • Leeftijd:
  Op aanvraag, afhankelijk van gekozen programma en ervaring

Inclusief

 • 8 dagen / 7 nachten in standaard kamer met eigen sanitair. De kamers beschikken allen over Wifi en klimaatbeheersing, minibar, kluis, waterkoker (op aanvraag), telefoon en satelliet televisie
 • Op basis van volpension vanaf diner dag van aankomst t/ ontbijt dag van vertrek. Op basis van a la carte restaurant. Op woensdag is er een speciaal BBQ menu voor het diner en een menu voor de lunch
 • Paardrijden volgens het gekozen programma
 • Engelstalige begeleiding
 • Gebruik van het zwembad
 • Inchecken voor 18.00 uur. Receptie gaat dicht om uiterlijk 22.00 uur

Exclusief

 • Heen- en terugreis
 • Verzameltransfer enkele reis € 60 voor 1 persoon, € 45p.p voor 2 personen per auto, € 30 p.p voor 3 personen per auto en € 25 p.p voor 4 personen per auto. Ter plaatse te betalen
 • Upgrade naar Superior Room
 • Drankjes
 • Fietshuur € 6 voor halve dag, € 12 voor hele dag
 • Gebruik van de Wellness centre
 • Overige excursies
 • Strandhanddoek
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Reis-/annuleringsverzekering