Paardrijden in Uruguay

vanaf € 1.871 BOEK NU


Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay

Beleef een luxe, Uruguyaans paardrij-avontuur op Arabische volbloeden. Vanaf een paardenranch in het Zuid-Amerikaanse ‘Klein Zwitserland’ worden op voorwaartse Arabieren de prachtigste, snelle, dagtochten gemaakt.

vanaf € 1.871

Paardrijden in Uruguay

Beleef een luxe, Uruguyaans paardrij-avontuur op Arabische volbloeden. Vanaf een
paardenranch in het Zuid-Amerikaanse ‘Klein Zwitserland’ worden op voorwaartse
Arabieren de prachtigste, snelle, dagtochten gemaakt. In deze week verblijf je op de ranch en overnacht je een nacht buiten de ranch. Elke dag brengt onverwachte en opwindende ervaringen met zich mee. Tijdens de dagtochten wordt veel gegaloppeerd.

Uruguay is een prachtig land met een geheel eigen karakter aan de Atlantische Oceaan. Het grenst verder aan Argentinië en Brazilië. De oorspronkelijke bevolking werd gevormd door indianen. Na de komst van de kolonisten uit Europa is daar vrijwel niets meer van overgebleven. Het grootste deel van de hedendaagse, gastvrije Uruguayanen stamt af van Europeanen. Net zoals Argentinië is Uruguay meer dan andere Zuid-Amerikaanse landen, zeer westers van aard.

De stertochten die vanaf de ranch worden gehouden, leiden naar onder meer het kleine dorp Pueblo Eden. Het plaatsje wordt bevolkt door enkele honderden bewoners. Het dorp ligt in een zeer landelijk gebied, vol heuvels en valleien en partijen graniet die in het land liggen verspreid. Het dorpscentrum kent een groot plein met mooie palmbomen. Het kerkje op het plein neemt een centrale plek in. Verder kent het stadje een openbare school en kleine huisjes. Pueblo Eden laat zich omschrijven als een klein paradijsje – what’s in a name - , een authentieke ‘slow town’ in Urugay. 

Verder verken je het land zeer uitvoerig tijdens de dagtochten waarbij je gemiddeld zo’n vijf uur doorbrengt in het zadel. Voor deze tochten is wel enige paardrij-ervaring vereist. Over de weidse heuvels wordt volop gegaloppeerd op de voorwaartse Arabieren.

De ranch beschikt over vijf ruime kamers. Er zijn kamers vierpersoons- en
tweepersoonskamers. Het verblijf heeft een stoer en natuurlijk karakter, ook omdat er in de bouw veel hout is verwerkt. Na het paardrijden kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Tijdens de dagtochten wordt er buiten geluncht. Soms picknicken wij, soms lunchen we in een restaurant. Dineren doen we samen op de ranch. Eenmaal eten we ’s avonds in Pueblo Eden waar we tijdens een van onze dagtochten naar toe zijn gegaloppeerd. In dit authentieke dorp zullen we na dit diner ook een nachtje verblijven.

Inclusief

 • 7 dagen, 6 nachten in gedeelde tweepersoonskamer
 • 5 dagen paardrijden, van 4 à 5 uur per dag en op dag 1 een kennismakingsritje van ongeveer 1 uur.
 • Op basis van volpension vanaf dag 1 lunch t/m dag 7 ontbijt, inclusief non-alcoholische dranken.
 • Tafelwijn geserveerd bij de maaltijden
 • Begeleiding van een ervaren gids
 • Proeverij bij Lote 8 en Vina Eden
 • Verzameltransfer van en naar Montevideo.

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar de luchthaven van Montevideo
 • Alcoholische drankjes niet te verkrijgen op de locatie, indien u dit graag wilt kunt u dit bij aankomst op de luchthaven kopen in de winkel.
 • Reisverzekering
 • Overige persoonlijke uitgaven.