Trektocht te paard: Uruguay in het land en op het strand

vanaf € 2.501 BOEK NU


Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay
Uruquay

Beleef een avontuur in het land van de gaucho’s: Uruguay. In volle galop rijd je door de glooiende heuvels van ‘Klein Zwitserland’ van Zuid-Amerika. Je ontdekt zowel de rijke natuur als de gaucho-cultuur.

vanaf € 2.501

Trektocht te paard: Uruguay in het land en op het strand

Beleef een avontuur in het land van de gaucho’s: Uruguay. In volle galop rijd je door de glooiende heuvels van ‘Klein Zwitserland’ van Zuid-Amerika. Je ontdekt zowel de rijke natuur als de gaucho-cultuur. De paarden die je rijdt, zijn enthousiaste, goed getrainde Arabische volbloeden.

Uruguay wordt wel het Klein Zwitserland van Zuid-Amerika genoemd. Met Suriname en Frans-Guyana behoort het tot de drie kleine staten van Latijns Amerika. Van deze drie landen is Uruguay dan de grootste. Op het continent kent Uruguay net als het
aangrenzende buurland Argentinië, een westerse cultuur.

Voor deze ruiterreis verblijven we op een ranch van waaruit wij verschillende stertochten maken. Daarnaast overnachten we eenmaal in een klein stadje dat in de omgeving van de ranch ligt. Ook logeren we een aantal nachten aan de wilde kust van Uruguay.

In het eerste deel van ons verblijf maken we kennis met de groene heuvels van Urugay waar we voluit kunnen galopperen. Daarbij rijden we ook door prachtige bossen en doen we verschillende plekken aan die ons de meest schilderachtige panorama’s bieden. Als we later in de week bij de kust zijn aanbeland en onze dagtochten op andere paarden maken, ontdekken we de mooie stranden. Ook ontdekken we dat het land hier voornamelijk uit uitgestrekte graslanden bestaat. De gids laat ons kennismaken met een lieflijk vissersdorpje en brengt ons naar een lagune. 

We ontbijten en dineren samen in onze onderkomens. Deze zijn alle zeer comfortabel. We logeren op twee ranches en in huisjes voorzien van tweepersoonskamers met eigen badkamer. De lunch gebruiken we buiten. Soms hebben we een gezellige picknick, ook doen we restaurants aan voor de lunch. Na het paardrijden kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Inclusief

  • 8 dagen, 7 nachten in gedeelde tweepersoonskamer.
  • 6 dagen paardrijden, van 4 à 5 uur per dag en op dag 1 een kennismakingsritje van ongeveer 1 uur
  • Op basis van volpension vanaf dag 1 lunch t/m dag 8 ontbijt
  • Tafelwijn geserveerd bij de maaltijden
  • Begeleiding van een ervaren gids
  • Verzameltransfer van en naar Montevideo.

Exclusief

  • Heen- en terugreis naar de luchthaven van Montevideo
  • Alcoholische drankjes niet te verkrijgen op de locatie, indien u dit graag wilt kunt u dit bij aankomst op de luchthaven kopen in de winkel
  • Reisverzekering
  • Overige persoonlijke uitgaven.