Een Working Ranch in het wilde westen

vanaf € 1.314 BOEK NU


VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch
VS, authentieke working ranch

De Guest Ranch is al dertig jaar de uitvalsbasis voor paardenliefhebbers en toeristen die de prachtige streek willen ontdekken. De familie deelt met plezier hun ervaringen en dompelen je graag onder in het leven op de ranch.

vanaf € 1.314

De Guest Ranch is al dertig jaar de uitvalsbasis voor jagers, paardenliefhebbers en toeristen die de prachtige streek willen ontdekken. De familie deelt met plezier hun ervaringen en dompelen je graag onder in het leven op de ranch. Het immense domein in de Black Hills van Wyoming strekt zich uit over 4.000 ha en bestaat uit dennenbossen, groene weiden, canyons, rode rotsen en heldere rivieren. Ruiters komen vast en zeker aan hun trekken dankzij de vele trails die door het domein lopen. Zo zijn er gevarieerde ritten mogelijk van één uur, twee uur en een halve dag. Ervaren ruiters kunne met koeien werken, voor beginnende ruiters is er een apart buitenrijprogramma .Accommodatie is voorzien in kamers met kitchenette en privé-badkamer én met een mooi zicht op het domein. ’s Avonds verzamelt iedereen rond het kampvuur en luister je naar de cowboyverhalen van vroeger en nu. Een ideale vakantie voor ruiters en liefhebbers van het buitenleven.    

Ranchweek

Een ranchweek is telkens van zondag t/m zaterdag.
Op zaterdag en zondag wordt er niet gereden.

Omgeving

Wil je een ranchvakantie combineren met een rondreis door het wilde westen? Zeker doen, de bezienswaardigheden in deze regio van de Verenigde Staten zijn talrijk.

Yellowstone National Park
Het oudste en misschien wel het mooiste Nationale Park van de Verenigde Staten. Wereldberoemd om zijn geisers, weidse natuur en wildlife (bizons, beren, wolven …). Trek voldoende tijd uit (minimaal twee volle dagen) want er is veel te zien. 

Grand Teton Natonial Park
Deze bergketen maakt deel uit van de Rocky Mountains. De ideale omgeving om te klimmen, wandelen, paardrijden en kanovaren. 

Mount Rushmore
Dit bekend beeldhouwwerk bevindt zich in de Black Hills en stelt de presidenten Washington, Roosevelt, Jefferson en Lincoln reuzegroot voor. Het monument ontvangt bijna drie miljoen bezoekers per jaar. 

Crazy Horse Memorial
Ook dit is een bekend beeldhouwwerk in de Black Hills. Het is een afbeelding van de indianenleider Crazy Horse van de Lakota-stam. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds verder gewerkt aan dit beeld.

Deadwood
Deadwood is een legendarisch en berucht cowboystadje waar ooit goud werd gevonden. Het is ook bekend van de gelijknamige tv-serie. 

Devils Tower National Monument
Reusachtige monoliet van 386 meter hoog waarvan de top zich 1558 meter boven de zeespiegel bevindt. Erg geliefd bij bergbeklimmers.

Vertrekdata (zo) Kamertype 6n *  
01/05/2019  - 30/09/2019
2 pers kamer (Twin)
Kamer op indeling (indien beschikbaar)
€  1.314
€  1.314

(*) Alle prijzen per persoon

Praktische info

 • Gewicht:
  Max. 120 kg
 • Leeftijd:
  Minimum 6 jaar voor het buitenrij programma
 • Aantal deelnemers:
  Geen minimum, max 10 personen

Inclusief

 • 7 dagen/6 nachten in 2 pers kamer met eigen badkamer
 • Volpension: vanaf aankomstdag het diner t/m vertrekdag ontbijt, inclusief koffie, thee, frisdrank en niet-alcoholische dranken
 • Paardrijden (afhankelijk van tijdstip aankomst- en vertrekdag)
 • Ranchactiviteiten
 • Engelstalige begeleiding

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Rapid City (RAP)
 • Verzameltransfer vanaf luchthaven Rapid City USD 100 retour per auto
 • Alcoholische dranken
 • 8% lokale belastingen
 • 15% fooi voor personeel
 • Entrees excursies