Paardrijden in Kwazoeloe

vanaf € 1.100 BOEK NU


Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal
Kwazoeloe Natal

Deze reis combineert avontuurlijk paardrijden met luxe in een wilde, afgelegen omgeving. Een professionele gids leidt je door de onbedorven natuurgebieden en laat je kennismaken met de Afrikaanse flora en fauna.

vanaf € 1.100

Te paard antilopen spotten in Kwazoeloe Natal 

De paarden waarop wordt gereden zijn kruisingen tussen Arabieren en Boerperd, Boerperde en Anglo-Arabieren. Alle paarden zijn stapzeker en goed opgeleid in Engelse stijl. Er wordt alles aan gedaan om de beste match tussen paard en ruiter te krijgen. De groepen zijn niet groter dan acht ruiters. De uitrusting bestaat uit Engelse zadels en snafflebitten. 

Deze reis combineert avontuurlijk paardrijden met luxe in een wilde, afgelegen omgeving. Een professionele gids leidt je door de onbedorven natuurgebieden en laat je kennismaken met de Afrikaanse flora en fauna. Antilopen, giraffen zebra’s en gnoes zijn de natuurlijke bewoners van dit gebied. In het reservaat komen meer dan 250 vogelsoorten voor. Het combineren van het magnifieke landschap en de opwinding van het paardrijden tussen kuddes wild is iets wat iedere paardenliefhebber eenmaal in zijn leven moet hebben gedaan.

De ruitertochten kunnen op maat worden gesneden. Dagtochten duren tot ongeveer vijf uur. Tijdens deze enerverende ritten wordt uiteraard gepauzeerd. 
Voor niet-ruiters die meereizen, zijn er ontelbare mooie wandelroutes door de valleien, langs de rivier en op de berg voor een belonend uitzicht rondom.
Gamedrives zijn safaritochten per voertuig. Ook deze kunnen op maat worden gesneden. Goedgetrainde rangers begeleiden de game-drives.

De lodge ligt hoog in de heuvels in een malariavrij reservaat en kijkt uit over het glooiende Zoeloeland. De architectuur van de accommodatie is geïnspireerd op de Spaanse koloniale stijl in combinatie met de Europese sfeer en waardige Afrikaanse vrijheid en comfort. Het verblijf in deze lodge biedt meer dan een uitzicht. Elke van de acht ruime suites is voorzien van een slaapkamer met kingsize of tweepersoonsbed, een super-de-luxe badkamer, lounge en elektronische kluis. Alle suites beschikken over een grote veranda.

Inclusief

 • 8 dagen, 7 nachten in een tweepersoonskamer op onze lodge (bij Big-5 1 nacht op andere lodge)
 • Op basis van volpension vanaf dag 1 lunch t/m dag 8 ontbijt
 • 7 dagen paardrijden volgens het programma. Bij big 5 7 dagen paardrijden 2 uur in de ochtend en 1,5 uur in de middag en een lange rit met ontbijt in het bos
 • Andere activiteiten die tijdens programma worden aangeboden, (bij big-5 de game drives)
 • Transfer tussen de lodges bij big-5 arrangement
 • Ervaren gids

Exclusief

 • Heen- en terugreis
 • Drankjes
 • Verzameltransfers vanuit Johannesburg (5,5 uur): €380 per auto voor 1 à 4 personen enkele reis, vanuit Durban (4 uur): € 340 per auto voor 1 à 4 personen enkele reis
 • Fooien
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Reisverzekering