Last Minutes

Trek naar buiten en kom ons ontmoeten
Op 13 en 14 juli kan je ons vinden op het 'Weekend van het paard' midden in het park de Hoge Veluwe. Dat is een evenement voor iedereen die van paarden en natuur houdt - en dat zijn wij toch allemaal! Bijzonder is dat ruiters die te paard naar het evenement komen, gratis binnen mogen. Zien we je daar? 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoek de grens op
De Extremadura is de grensregio tussen Portugal en Spanje. Deze semi-trektocht laat je dus in één week tijd proeven van twee boeiende paardenlanden. Voor de paardrijweek van 31 augustus tot en met 7 september krijg je de verzameltransfer gratis ter waarde van 80 euro korting. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vind jezelf en de connectie met je paard
Terug naar de natuur, op zoek naar je innerlijke rust en dat in nauw contact met paarden. Daarvoor moet je naar Ierland tijdens de weken yoga en paardrijden. Je verblijft in een ecohotel met lekkere bio maaltijden. Ervaring met yoga is niet vereist! Voor de week van 7 tot en met 12 juli krijg je 100 euro korting. Voor de week van 18 tot en met 23 augustus mogen we 50 euro korting geven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Western rijden in Toscane
10% korting krijg je bij de western paardrijvakantie in Zuid-Toscane als je minstens voor 2 personen boekt. Dit aanbod is geldig in de week van 6 tot 13 juli en in de week van 13 tot 20 juli. Deze locatie ligt vlak bij een natuurpark en vormt daarom de perfecte startplaats om deze mooie Italiaanse regio te verkennen vanuit het westernzadel. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klassieke dressuur in Toscane
In hetzelfde prachtige Toscane kan je ook een heel andere ruiterreis maken: een standplaatsvakantie met lessen klassieke dressuur en buitenritten. Voor de weken van 6 tot 13 juli, van 27 juli tot 3 augustus en van 17 augustus tot 31 augustus krijg je hier nu 150 euro korting op het weekprogramma voor volwassenen. Soloreizigers betalen in die periode geen supplement voor een eenpersoonskamer, dat is een korting van 28 euro per dag!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ontdek Bosnië te paard

 

Op voorwaartse, betrouwbare paarden in hoog tempo over het Kupres plateau van ongerept Bosnië betekent alleen maar plezierig paardrijden. In deze stationaire week kan je de natuur van dit land op de Balkan uitvoerig verkennen. Krijg nu € 100 korting p.p op het paardrijarrangement met vertrek op 13-07 of 20-07. Lees meer..

-----------------------------------------------------------------------------

Jongvolwassenenweek in Zuid-Frankijk,

Deze paardrijvakantie voor jongvolwassenen in de leeftijd van 16-25 jaar bestaat uit drie dagtochten, een tweedaagse trektocht, leuke uitstapjes en gezellige avondjes, in het zuiden van Frankrijk. Boek deze vakantie nu voor nog maar € 450 p.p met vertrek op 14 Juli, 28 juli, 11 Aug. en 18 Aug. Lees meer...

------------------------------------------------------------------------

Dressuur en buitenritten in Toscane

Voor de periode tot 27 juli hebben we twee aanbiedingen in het prachtige Toscane in Italië. Voor gezinnen die met vier of meer personen reizen, kan één kind (6 - 12 jaar) volledig gratis verblijven en krijgt het tweede kind een korting van 50%, als het gezin in een familiekamer verblijft. Kinderen tot 5 jaar verblijven sowieso gratis. En ook voor solo-reizigers is er een aanbieding. Zij krijgen in deze periode 100 euro korting op hun ruitervakantie van een week.
--------------------------------------------------------------------------------

Luberon en Provence Colorado

Ook al in Frankrijk kan je kiezen voor de trektocht 'Luberon en Provence Colorado', een trektocht te paard door het hart van de Provence. In dit pittoreske, heuvelachtige landschap is het prachtig paardrijden! We geven nu 50 euro korting op alle vertrekdata in juli. 

---------------------------------------------------------------------------------------

Lavendeltrektocht Frankrijk

Stel je voor: je voelt de zon op je schouders, je ruikt de geur van lavendel en als je kijkt tussen de oren van je fantastische paard zie je eindeloze bloemenvelden. Dat moet wel de lavendeltrektocht in Frankrijk zijn. Je rijdt deze tocht nu met 100 euro korting bij vertrek op 7 juli of 14 juli! 

---------------------------------------------------------------------------------------

De zomer naar Marokko

De temperaturen in Marokko kunnen 's zomers hier en daar flink oplopen, maar in de kustregio blijft het weer het hele jaar door aangenaam om te rijden. Daarom geven we een korting van 100 euro per persoon voor drie verschillende reizen en dit tot 27 juli, van 3 tot 10 augustus en van 17 tot 31 augustus. Deze korting is geldig voor de trektocht langs de zuidkust, het pakket training en tochten te paard en de training en mini-trektocht.

------------------------------------------------------------------------------------

Andalusisch paardenparadijs:

In Andalusië en Spanje vind je een echt paardenparadijs. Je kan hier terecht voor lessen en buitenritten. Voor juli en augustus hebben we een speciale aanbieding in groepen. Als je met vier personen boekt, verblijft een persoon gratis. Spreek dus je manegevrienden- en vriendinnen aan en spendeer jullie zomervakantie in Spanje!

-------------------------------------------------------------------------------------

U vindt hier alle aanbiedingen/promoties terug