Last Minutes

Trektocht te paard in Italië

In een klein dal in Toscane ligt de boerderij, temidden van grote paardenweiden, bossen en grenzend aan een natuurpark. Een ideaal uitgangspunt om het zuidelijk deel van Toscane te verkennen. Boek nu deze trektocht met 2 personen en krijg 10% korting op de tocht van 08-06 t/m 15-06. Lees meer...

------------------------------------------------------------------------------------

Laatste plaatsen voor Bulgarije

Reserveer je reis in Bulgarije met vertrek in juni 2019 en krijg 100 euro korting. Deze aanbieding is geldig op de Balkan Trail en de Zingende Rotsen. Let wel, de plaatsen zijn beperkt! Voor de Balkan Trail hebben we nog 3 à 5 plaatsen op de tocht die start op 1 juni, 2 à 3 plaatsen op de tocht van 8 juni en nog 1 beschikbare plaats voor vertrek op 29 juni. De Zingende Rotsen heeft nog twee zadels vrij voor de reis met vertrek op 15 juni. 

--------------------------------------------------------------------------------

Last minute IJsland

Wie in mei zijn/haar IJslandreis boekt, kan nog genieten van 10% voorjaarskorting! De korting geldt voor diverse zomertrektochten op het woeste eiland, zoals de Kjölur trektocht, de Golden Circle te paard en de Northern Exposure tocht. Wees er snel bij, want dit zijn de laatste plaatsen!

--------------------------------------------------------------------------------------

Luberon en Provence Colorado

Ook al in Frankrijk kan je kiezen voor de trektocht 'Luberon en Provence Colorado', een trektocht te paard door het hart van de Provence. In dit pittoreske, heuvelachtige landschap is het prachtig paardrijden! We geven nu 50 euro korting op alle vertrekdata in juli. 

---------------------------------------------------------------------------------------

De verborgen kant van Sierra Nevada

Spanje is en blijft een topbestemming voor ruitervakanties. In Andalusië kan je deelnemen aan de trektocht langs de verborgen kant van de Sierra Nevada. Je rijdt door de bergen, ver weg van de bekende toeristische hotspots. Voel je een met de natuur! Voor deze trektocht geven we een korting van 100 euro in de week van 2 tot en met 9 juni. Je betaalt 1250 euro in plaats van 1350 euro.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Lavendeltrektocht Frankrijk

Stel je voor: je voelt de zon op je schouders, je ruikt de geur van lavendel en als je kijkt tussen de oren van je fantastische paard zie je eindeloze bloemenvelden. Dat moet wel de lavendeltrektocht in Frankrijk zijn. Je rijdt deze tocht nu met 100 euro korting bij vertrekt op 30 juni, 7 juli of 14 juli! 

---------------------------------------------------------------------------------------

De Vjosa tocht in Albanie,

Van 2 tot en met 13 juni kan je in Albanië de Vjosa-trektocht rijden. Voor deze tocht geven we maar liefst 20% korting! Je betaalt nu 1118 euro. De Vjosa-trektocht is een uitdagende en erg afwisselende ruiterreis, waarbij je de ongerepte natuur ten volle leert appreciëren.. Lees meer...

-------------------------------------------------------------------------------------

Te paard door de extremadura,

Boek nu deze semi-trektocht door de extremadura van Spanje. Deze regio behoort tot de meest dunbevolkte gebieden van Spanje en biedt dus alle mogelijkheden tot het rijden in ongerepte natuur. Hier vindt je nauwelijks toerisme en heb je nog de kans het echte Spanje te leren kennen. Je krijgt nu € 80 korting p.p bij het vertrek op 22-06. Het vertrek is al gegarandeerd. Lees meer...

------------------------------------------------------------------------------------------

Korte trip naar Frankrijk

Wie er voor de zomervakantie nog even snel tussenuit wil, kan op minitrip paardrijden in Zuid-Frankrijk. Denk aan de zon, de bergen, wijngaarden en zwemmen met de paarden! Op het programma staan 3 afwisselende dagtochten, 4 overnachtingen en gezellige maaltijden in een toffe sfeer. Wie alleen reist kan zonder toeslag overnachten op een eenpersoonskamer (afhankelijk van beschikbaarheid). Voor de minitrips van 22 tot 26 mei en van 12 tot 16 juni krijg je nu 10% korting. Dat is 405 in plaats van 450 euro per persoon. 

--------------------------------------------------------------------------------

Topdressuur in Portugal:

Wil je het liever wat rustiger? Werken aan je eigen rijstijl, kunnen en kennis van dressuur? Trek dan naar het binnenland van de Portugese regio Alentejo en neem er dressuurlessen op hoog niveau. Voor de zomer hebben we een fantastische aanbieding. Reis je in de periode van 15 juni tot en met 31 augustus, betaal je voor een week voor één persoon 600 euro. Je verblijft dan 8 dagen, 7 nachten, 6 dagen paardrijden. Een weekend met twee personen kost eveneens 600 euro. Dit gaat om een verblijf van 5 dagen, 4 nachten, 3 dagen paardrijden.

-----------------------------------------------------------------------------------

De zomer naar Marokko

De temperaturen in Marokko kunnen 's zomers hier en daar flink oplopen, maar in de kustregio blijft het weer het hele jaar door aangenaam om te rijden. Daarom geven we een korting van 100 euro per persoon voor drie verschillende reizen en dit van 1 tot 27 juli, van 3 tot 10 augustus en van 17 tot 31 augustus. Deze korting is geldig voor de trektocht langs de zuidkust, het pakket training en tochten te paard en de training en mini-trektocht.

------------------------------------------------------------------------------------

Beleef het Naadam Festival in Mongolie

De hoogdagen van Mongoolse tradities en cultuur, zijn dit jaar 11 en 12 juli. Dan vindt het Naadam-festival plaats. Je kan een bezoek aan dit festival combineren met een ruiterreis in Mongolië. Dat is mogelijk bij:
- De Orkhon tententrektocht van 29 juni tot en met 7 juli. Deze reis heeft een Engelstalige reisleider. Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar en het vertrek is gegarandeerd. Je beleeft het Naadam-festival na je paardrijvakantie.
- De trektocht in yurts door de Orkhon-vallei van 13 juli tot en met 25 juli. Deze reis heeft nog zes vrije plaatsen. Beleef eerst het Naadam-festival als toeschouwer en stap daarna zelf in het zadel voor deze prachtige trektocht. 
- Met de Mongolia Express paardrijden in Centraal-Azië van 4 juli tot en met 11 juli. Dit is een korte maar intense trektocht. Na de tocht kan je meteen het Naadam-festival meemaken. 

------------------------------------------------------------------------------------

Andalusisch paardenparadijs:

In Andalusië en Spanje vind je een echt paardenparadijs. Je kan hier terecht voor lessen en buitenritten. Voor juli en augustus hebben we een speciale aanbieding in groepen. Als je met vier personen boekt, verblijft een persoon gratis. Spreek dus je manegevrienden- en vriendinnen aan en spendeer jullie zomervakantie in Spanje!

-------------------------------------------------------------------------------------

Te paard door de Alta Maremma, Italië

Voor de week van  15 tot 22 juni geven we nu 10% korting voor alle programma's van een week in het ruiterhotel in de Italiaanse regio Alta Maremma. Je verblijft er in een familiaal hotel en rijdt op plaatselijke Maremma warmbloedpaarden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U vindt hier alle aanbiedingen/promoties terug