Last minutes

Aanbieding Georgië

Ben je geïnspireerd geraakt door de prachtige verhalen en foto’s van gids Audrey op Flanders Horse Expo? Je krijgt nu 50 euro korting voor de ‘Woestijn en Verborgen Klooster’-trektocht met vertrek op 31 maart; en eveneens 50 euro korting voor de verlaten Tush-dorpjes in wild Georgië te paard met vertrek op 4 juni.

Deze tochten laten je fantastische landschappen ontdekken! Om hier ten volle van te genieten, ben je best fit, en vind je het niet erg om in basic omstandigheden te overnachten.

Bekijk de reizen in Georgië
Avontuurlijk Kroatië

Onze partner in Kroatië start het seizoen goed, want voor de eerste ‘Ruitertocht door Kroatië voor de avontuurlijke ruiter’ van dit jaar krijg je 100 euro korting! Deze reis begint op 23 maart. De tocht is uitermate geschikt voor gevorderde ruiters die een buitengewone ervaring willen opdoen in wild en ongerept Kroatië. Je leert de historische, romantische dorpjes van Dalmatië kennen. De verbazingwekkend mooie natuur met veel waterbronnen is kenmerkend voor deze streek.

Bekijk deze reis
Verken Sardinië en Sant’Antioco te paard

Speciale aanbieding van 200 euro korting voor de data 16 - 23 maart en 30 maart - 6 april.

Bekijk deze reis
Avontuurlijke trektocht door een sprookjesachtig gebied

20% korting van € 1.812 voor € 1.450 voor de volgende data:

13/4 t/m 20/4
27/4 t/m 4/5
4/5 t/m 11/5

Bekijk deze reis
Cattle Drive in Devon

5 – 11 mei *inclusief één nacht kamperen
10% korting + gratis transfer van het dichtstbijzijnde treinstation

Bekijk deze reis
Wintertochten te paard en Noorderlicht zien op IJsland

15% korting op alle vertrekken in februari en maart van de reis Wintertochten te paard en Noorderlicht zien op IJsland

Bekijk deze reis
Winterritten in Bosnië

Bosnië: Winterritten van € 1.200,- voor € 900,-

Hou je van paardrijden, skiën en besneeuwde landschappen? Dan is de wintervakantie te paard in Sarajevo zeker iets voor jou. En nog beter? Je betaalt nu 900 euro in plaats van 1200 euro voor deze fantastische trip!

Bekijk deze reis
Paardrijden langs de wijnroutes van Herzegovina

Wijnroutes Herzegovina van € 1.200,-voor € 900,-

Wil je Bosnië liever bij wat warmere temperaturen leren kennen? Dan kan je gaan paardrijden langs de wijnroutes van Herzegovina: een unieke ervaring van 5 dagen te paard van waarbij je kennis maakt met wijn van de hoogste kwaliteit uit deze regio. Ook voor deze reis betaal je nu 900 euro in plaats van 1200 euro.

Bekijk deze reis