Last minutes

Comfy in Catalonië

Ga op ontdekkingstocht te paard aan de Spaanse Costa Brava! Tijdens deze reis verblijf je in een comfortabel ruiterhotel, vlak naast de paarden. Je kan genieten van het zwembad en de grote tuin terwijl je paard rustig graast in de naastliggende weide. Van hieruit trek je het land in! In deze periode maak je geen strandritten, maar het afwisselende landschap zorgt ervoor dat je zeker niet het gevoel krijgt dat je iets mist. We hebben nog enkele vrije plaatsen op de tochten van 7 tot en met 12 augustus, van 21 tot en met 26 augustus en van 28 augustus tot en met 2 september.

Najaar in Portugal

Wil jij je dressuurskills aanscherpen, leren springen of gewoon genieten van een fijne buitenrit? Deze Portugese bestemming is meer dan de moeite waard! De Ribatejo is van oudsher verbonden met de Portugese paardenhouderij. En je zit vlak bij Golegã, de Portugese ‘hoofdstad van het paard’ waar altijd wat te beleven valt, met zelfs een extra groot festival in november! Wij gingen het alvast ‘ns uitproberen en je leest hier ons verslag.

En Trailfinders?

Wij zijn natuurlijk altijd druk bezig achter de schermen: om ervoor te zorgen dat jouw reis vlot verloopt, maar ook om nieuwe bestemmingen te ontdekken, zoals je al kon lezen. Wil je ons spreken over onze ervaring, staan wij je graag te woord via telefoon of e-mail. Of kom ons ontmoeten op Horse Event! Wij staan op 9 en 10 september op Horse Event Youth en op 16 en 17 september op Horse Event Pro. Tot dan?