Weekend Weg

Trailfinders Ruitervakanties biedt de mogelijkheid voor een (lang) weekend weg te paard. Voor zowel de beginnende ruiter als de zeer ervaren ruiter is er dicht bij huis of op andere locaties binnen en buiten europa een verblijf van min. 2 nachten mogelijk. Zo kun je in een paar dagen toch even heerlijk het gevoel hebben er echt even tussen uit te zijn. Want zit je eenmaal op de rug van een paard dan kun je niet anders meer dan genieten en ontspannen. Een weekendje weg te paard kan je al een ultieme avontuurlijke beleving geven van een paardrijvakantie. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een weekend weg te paard?

Bij een weekend weg te paard verblijf je min. 2 nachten op de locatie. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met een paardrijvakantie. Of als je er graag even uit wilt zijn en je hebt niet veel tijd is ook dit de manier om even helemaal te kunnen afschakelen en te ontspannen.

We hebben mogelijkheden vlak over de grens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk maar ook op andere locaties zowel binnen als buiten Europa bieden we mogelijkheden voor een kort verblijf. Je kunt dan een paar dagen paardrijden goed combineren met een Citytrip of andere vakantie.

Zowel de beginnende ruiter als de zeer ervaren ruiter als ook een niet-ruiter heeft keuze in ons aanbod

Wil je meer informatie over een weekend weg te paard, bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op