Onze ruitervakanties in Duitsland

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Duitsland?
Op vakantie naar Duitsland biedt vele mogelijkheden. Of het nu een weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We maken een paardrijvakantie op maat! Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Duitsland.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Duitsland?

Wil je een paardrijvakantie waar je gemakkelijk naar toe reist? Dat is Duitsland een ideaal land om naar toe te gaan. Het is een land met veel groene natuur, meren, heuvels, maar ook eeuwenoude burchten, kerken en kloosters. Het is een paradijs voor veel vogel- en amfibiesoorten. We bieden paardrijvakanties aan in het Eifel gebied, in de deelstaat Brandenburg, in Thüringen en Beieren.

Met paarden en gelijkgestemden door de natuur trekken geeft je de kans even te ontsnappen uit het alledaagse leven.

We bieden een ruitervakantie aan op maat! Voor Beginnende ruiters, herintreders, of de gevordere ruiter. Of het nu een weekendje weg te paard is of een hele week, een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Paardrijden met Spaanse paarden in een echt spaans zadel, of misschien liever op een Quarter in een westernzadel het westernpaardrijden proeven? En wil je graag Nederlandstalige begeleiding? Het kan!

Wil je meer informatie over een van deze ruitervakanties in Duitsland bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op