Over ons

Welkom bij Trailfinders Ruitervakanties! Je stijgbeugel naar de perfecte paardrijvakantie.

Graag delen wij onze liefde voor paarden en paardrijden met je. Al 30 jaar zijn wij dé expert op het gebied van ruitervakanties. Onze naam zegt het al: we weten de weg in het grote aanbod van paardrijvakanties uit de hele wereld.

Wij laten je droom uitkomen. Of die nu gaat over die lange rengalop over een eindeloze vlakte of over precies dié instructie die je de kunst van het doorzitten leert doorgronden. Of je nu houdt van een rustige rit langs kastelen met knappende haardvuren en zachte bedden of van een avontuurlijke tententrektocht door onherbergzaam gebied.

Want dat is ons geheim: we weten dat je van goed verzorgde lieve paarden houdt en van een organisatie waarvan je op aan kunt. Van betrouwbare gidsen die (ook) Nederlands of Engels spreken. Zodat de taal niet verhindert dat je een fijne vakantie hebt en leuke en interessante mensen met dezelfde passie leert kennen.

We stellen er eer in om ons aanbod niet alleen te baseren op glanzende brochures of gelikte websites. Daarom gaan we op bezoek bij onze aanbieders, om zelf te ervaren of hun programma in ons en in jouw plaatje past.

Wij zijn niet gebonden aan enige accommodatie en vormen onze mening onafhankelijk van de aanbieders. Daarnaast deelt onze groeiende kring van klanten – uit Nederland en België – ervaringen met ons, zodat wij het aanbod up-to-date en op hoog niveau kunnen houden. Dat maakt dat wij een eerlijk en deskundig advies kunnen geven over de ruitervakantie die het best bij jou past.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren je graag bij het uitzoeken van jouw paardrijvakantie!

Neem contact op
Ons team helpt je graag met al je vragen

Hans Hoff

Heleen Gerretsen

Charlotte van der Post

Wat zijn je voordelen van het boeken van een reis via Trailfinders

1. Je krijgt onafhankelijk Advies
Trailfinders Ruitervakanties is niet gebonden aan eigen accommodatie. Daarom kunnen wij je een onafhankelijk advies geven over de voor jou meest geschikte paardrij vakantie.

2. Prijsgarantie
Trailfinders Ruitervakanties garandeert dat de diverse arrangementen ter plaatse nooit goedkoper geboekt kunnen worden. Wij bieden verschillende keuzemogelijkheden aan en kunnen je begeleiden bij het kiezen van de door ons geselecteerd (en gecontroleerde!) locaties. Wij staan rechtstreeks in contact met de organisatie in het buitenland, maar bieden je informatie en reserveringsservice in Nederland en België.

3. Sinds 1990
Al 30 jaar specialist voor paardrijvakanties waar ook ter wereld!

Trailfinders Ruitervakanties is de enige reisorganisatie in Nederland en België die van paardrijvakanties haar specialisme heeft gemaakt.

4. Financiële zekerheid - Garantiefonds
Trailfinders Ruitervakanties is verzekerd bij Amlin Europe om in geval van financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureuas (www.vvr.be).

Amlin Europe NV
Bijhuis België
Koning Albertlaan 2 - Laan 37
1030 Brussel
www.amlin.com

NBB nr 0745-RPR 0416.056.358

5. Volledige service
Trailfinders Ruitervakanties is lid van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).

Naast het paardrij arrangement boeken wij ook graag jouw vlucht, verzameltransfer, huurwagen, verzekeringen etc.

Bij calamiteiten zijn wij buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.

Wij zijn lid van de VVR

VVRO - Vereniging Vlaamse Reisorganisatoren

Reisagent profiel