Onze ruitervakanties in Portugal

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Portugal?
Een paardrijvakantie in Portugal biedt vele mogelijkheden. Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor jou alleen is of samen met je gezin. Paardrijden aan het strand. Ook kunnen zowel de beginnende ruiters als de vergevorderde ruiter dressuurlessen. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Portugal.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Portugal?

Portugal is rijk aan mooie natuur en verzekerd je van een avontuurlijke paardrijvakantie! Paardrijden over de bergen, door de bossen of over het strand. Portugal te paard biedt vele mogelijkheden.

Wat kan dan allemaal?
We kunnen hier een ruitervakantie aanbieden op maat! Voor Beginnende ruiters, herintreders, of de gevordere ruiter. Of het nu een weekendje weg te paard is of een hele week, een trektocht te paard of een standplaatsvakantie. Wil je graag les in de klassieke dressuur, of liever in western stijl paardrijden? Of heerlijk paardrijden over het strand? Er is veel mogelijk!

Paarden:
Op deze locaties wordt vooral veel gereden met de Lusitano en de Andalusiër, De Lusitano is een Iberisch paard, een van de drie paardenrassen van Portugal. Het ras is sterk verwant aan de Andalusiër. Het lichaam van de Lusitano is compact vierkant. Het hoofd heeft een rechte of iets bolle profiellijn (lichte ramsneus). Het paard heeft een imposante gebogen hals en de manen en staart zijn vaak lang en golvend. Dit paard wordt vanwege zijn uiterlijk een barokpaard genoemd.

Overnachtingen:
Overnachtingen voor deze reizen vinden plaats in goedverzorgde middenklasse hotels, pousada’s, landhuizen of westernranch, afhankelijk van het gekozen arrangement.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Portugal bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op