Pony- en jeugdkampen


Voor de kinderen, tieners, jeugd en jongvolwassenen biedt Trailfinders Ruitervakanties verschillende ponykampen, jeugdkampen. Zowel in Nederland als in het buitenland. Dit zijn dan paardenkampen waarbij bij sommige locaties ook een aanbod wordt gedaan in het leren van een buitenlandse taal, zoals Engels en Spaans. Daarnaast worden er nog andere leuke uitstapjes gemaakt of andere activiteiten gepland. Het is gegarandeerd een avontuurlijke paardrijvakantie voor de kinderen en/of jongvolwassenen. ✅

Lees meer
Wat mag je verwachten van een ponykamp / jeugdkamp / jongvolwassenenkamp?


Dit is een ideale paardrijvakantie voor kinderen tussen 8 en 25 jaar. Voor zowel de beginnende ruiter als de ervaren ruiter zijn er mogelijkheden

De ponykampen en Jeugdkampen zijn zo samengesteld dat ze zich geen moment zullen vervelen of heimwee krijgen. Integendeel iedereen gaat gegarandeerd met een hoofd vol vrolijke herinneringen naar huis!

Voor de Jongvolwassenen hebben we de mogelijkheid voor een semi-trektocht. Deze paardrijvakantie voor jongvolwassenen in de leeftijd van 16-25 jaar bestaat uit drie dagtochten, een tweedaagse trektocht, leuke uitstapjes en gezellige avondjes, in het zuiden van Frankrijk.

De overnachtingen zijn allemaal in goed verzorgde accommodaties in meerspersoonskamers waarbij ze in sommige gevallen kunnen kiezen voor een eenpersoonskamer.

De begeleiding van deze paardenkampen zijn allemaal goed getrainde instructeurs, waarbij op sommige locaties ook nog extra taallessen worden aangeboden.

Trailfinders Ruitervakantie regelt de paardrijvakantie maar kan ook de verzameltransfer regelen van en naar de locaties. Speciaal voor de jongere kinderen tot 12 jaar is er een mogelijkheid om ook begeleiding bij te boeken op de vlucht.

Wil je meer informatie over een paardenkamp, bel of mail ons en we helpen je verder.

neemt contact op