Onze ruitervakanties in Griekenland

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Griekenland?
Zowel Lesbos als kreta vraagt erom te worden ontdekt te paard! We bieden standplaatsvakanties aan, maar ook begeleide of individuele trektochten behoren tot de mogelijkheden. Een Familievakantie of een alleengaanden vakantie te paard? Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Griekenland.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Griekenland?

Kreta en Lesbos zijn twee zonovergoten Grieks eilanden, omgeven door een helder blauwe zee en gouden stranden, prachtige begroeiing en adembenemende panorama’s. Voeg daarbij het perfecte klimaat en de gastvrijheid van de bevolking en u heeft de ideale vakantiebestemming.

Uitsluitend voor de gevorderde ruiter is er een mogelijkheid voor een zware en avontuurlijke trektocht te paard. Dit kunt hier zelf kiezen of je dit met Nederlandstalige begeleiding wilt doen of misschien liever wel individueel?. Deze trektocht te paard voert door het Diktegebergte en langs de kust van Kreta.

Zowel Lesbos als Kreta biedt paardrijarrangementen aan voor de beginnende ruiter of de gevorderde ruiter. Zowel Kinderen als Volwassenen kunnen hier leren paardrijden. Dus een ideaal partner of famielieprogramma! Indien je zelf niet zo veel wilt rijden en Kreta of Lesbos op nog andere manieren wilt ontdekken, wanneer je partner niet rijdt, of alleen de kinderen fervente ruiters zijn. We bieden ruitervakanties aan op maat.

Wil je meer informatie over een van deze ruitervakanties in Griekenland bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op