Over ons

Welkom bij Trailfinders Ruitervakanties!

Even voorstellen, van links naar rechts: Heleen, (Apollo), Diana en Hans!

Confucius zei het al: Het is beter één mijl te reizen dan duizend boeken te lezen. En dat geldt nog meer als je te paard gaat. Vanuit het vliegtuig, de trein of de auto schieten landschappen voorbij. Het is onmogelijk scherp te stellen. De fiets is gebonden aan de weg, de kano aan de rivier. Maar het paard kan vrijwel overal gaan. In een tempo, dat de berijder de gelegenheid geeft de omgeving in zich op te nemen, te ruiken, te ervaren. Daarom heet ons ruiterreisbureau “Trailfinders Ruitervakanties”.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw paardrijvakantie!
 

Onafhankelijk Advies
Trailfinders Ruitervakanties is niet gebonden aan eigen accommodatie. Daarom kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over de voor u meest geschikte paardrij vakantie.

Prijsgarantie
Trailfinders Ruitervakanties garandeert dat de diverse arrangementen ter plaatse nooit goedkoper geboekt kunnen worden. Wij bieden verschillende keuzemogelijkheden aan en kunnen u begeleiden bij het kiezen van de door ons geselecteerd (en gecontroleerde!) locaties. Wij staan rechtstreeks in contact met de organisatie in het buitenland, maar bieden u informatie en reserveringsservice in Nederland en België.

Sinds 1990
Al meer dan 25 jaar specialist voor paardrijvakanties waar ook ter wereld!
Trailfinders Ruitervakanties is de enige reisorganisatie in Nederland en België die van paardrijvakanties haar specialisme heeft gemaakt.

Financiële zekerheid - Garantiefonds
Trailfinders Ruitervakanties is verzekerd bij Amlin Europe om in geval van financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureuas (www.vvr.be).

Amlin Europe NV
Bijhuis België
Koning Albertlaan 2 - Laan 37
1030 Brussel
www.amlin.com

NBB nr 0745-RPR 0416.056.358

Volledige service
Trailfinders Ruitervakanties is lid van de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus).
Naast het paardrij arrangement boeken wij ook graag uw vlucht, verzameltransfer, huurwagen, verzekeringen etc. 
Bij calamiteiten zijn wij buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.