Genieten in Andalusisch Paardenparadijs

vanaf € 575 BOEK NU


Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
pool-in-the-morning-sun-2014.jpg
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs
Paardenparadijs

Deze gastvrije hacienda is een heus paardenparadijs in Zuid-Spanje met prachtige Andalusiers en waar genieten op de eerste plaats staat. Maak hier mooie buitenritten, volg dressuurlessen of relax aan het zwembad.

vanaf € 575

In het hart van de gouden driehoek van Zuid-Spanje, gevormd door de van werelderfgoed uitpuilende stadjes Córdoba (Mezquita), Sevilla (Alcázar) en Granada (Alhambra), ligt een waar paardenparadijs.

Hier luidt het devies: zorgen dat iedereen geniet! Of dat nu is tijdens de dagelijkse buitenrit, de dressuurles in de overdekte bak, aan de rand van het zwembad of aan de eettafel, waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Het familiehotel, dat circa 32 gasten kan huisvesten in prachtige kamers en appartementen met heerlijke bedden, trekt een internationaal gezelschap aan dat één passie deelt: die voor paarden. De ontspannen sfeer staat garant voor ontmoetingen met ruiters uit de hele wereld, van down under tot Scandinavië en van de Verenigde Staten tot Groot-Brittannië.

Op een paar eigen eventingpaarden en jonge zelfgefokte paarden na, staan voornamelijk Andalusiërs op stal. Elk paard heeft een eigen verhaal, want de uitbater denkt met haar hart’ en kon geen nee zeggen als een onhandelbaar, onverkoopbaar of slecht verzorgd dier werd aangeboden. Met zachte maar consequente hand zijn al die paarden veranderd in glanzende, werklustige en betrouwbare dieren. Voor iedereen, van absolute beginners tot experts, is er op de rug van één van hen wat te leren. 

De haciënda ligt op een glooiende hoogvlakte. De rode aarde biedt een goede voedingsbodem voor olijf- en amandelbomen, graan en cactusvijgen.
Wifi, satelliet-tv, airco, een speeltuintje voor de kinderen en een gym behoren tot de standaardvoorzieningen.

Een verblijf, op basis van half- of volpension, kan op elke gewenste dag beginnen. Er dienen minimaal 3 nachten geboekt te worden. Ook niet-ruiters zijn welkom! Er zijn onder andere mogelijkheden om trips te maken met een 4x4 of mountainbike, een kookworkshop te volgen, te leren boogschieten of te golfen.

Er is geen vast (dag)programma van maart t/m november.

Om te bepalen welk paard het best bij je past begint een verblijf op de haciënda met een assessment. Eenmaal paard en ruiter gematcht, staan er elke dag naar keuze buitenritten en lessen op het menu. Doorgaans wordt dit als volgt ingedeeld:

Een buitenrit duurt ongeveer 2 uur en wordt in de ochtend en in de middag gepland (totaal 4 uur).
Een les duurt ongeveer 1 uur en wordt in de ochtend en middag gepland (totaal 2 uur) Het is ook mogelijk een buitenrit en een les te combineren. Je kunt dan 1 x 1 les en 1 x 1 buitenrit inplannen per dag.

Indien je een extra les wilt boeken dan is dat mogelijk op aanvraag! 

In de zomermaanden zijn er speciale programma's voor kinderen.

** AANGEPAST PROGRAMMA met aankomst in FEBRUARI 2019 **

Voor aankomsten in de maand februari is dit enkel voor de ervaren ruiters die stap, draf en galop beheersen en de paarden rij-klaar kunnen maken.

De paarden hebben 2 rustmaanden (december en januari) en worden in februari weer in vorm gebracht. Tijdens de rustmaanden komen ze dagelijks buiten, maar wordt er minder frequent met ze gereden door de weersomstandigheden.

Het terug in vorm brengen wordt wekelijks langzaam opgebouwd. In de eerste week zijn het voornamelijk enkel wandelingen met de paarden, de 2e week een wandeling en soms in draf. Op het eind van de maand wordt weer gegaloppeerd en zijn ze fit voor het seizoen.

 

 

 

 

 

 

Vertrekdata (ma, di, wo, do, vr, za, zo) Kamertype 3n * 4n * 5n * 6n * 7n *  
01/09/2019  - 31/10/2019
1 pers kamer (Single)
2 pers kamer (Twin)
3 pers kamer
€  585
€  585
/
€  750
€  750
/
€  925
€  925
/
€  1.110
€  1.110
€  1.110
€  1.255
€  1.255
/
Boek nu
01/11/2019  - 30/11/2019
1 pers kamer (Single)
2 pers kamer (Twin)
3 pers kamer
€  575
€  575
/
€  725
€  725
/
€  875
€  875
/
€  1.050
€  1.050
€  1.050
€  1.200
€  1.200
/
Boek nu

(*) Alle prijzen per persoon

Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis. Familiekorting in juli en augustus: bij 4 ruiters uit dezelfde familie, gaat 1 persoon gratis!

Praktische info

 • Gewicht:
  max 100 kg

Inclusief

 • Aantal gewenste dagen/overnachtingen in kamer met eigen badkamer, wifi en TV
 • Halfpension: vanaf diner op aankomstdag t/m ontbijt op vertrekdag
 • 2 glazen frisdrank óf 2 glazen wijn bij het diner
 • Introductieles op aankomstdag ( geen ander programma mogelijk)
 • Paardrij programma naar keuze, 2 x een buitenrit van 2 uur per dag of 2 x 1 uur les per dag (1 les of buitenrit in de ochtend en 1 les of buitenrit in de middag) Een combinatie is ook mogelijk met 1 x 1 les en 1 x 1 buitenrit per dag.
 • Geen paardrijden mogelijk op de vertrekdag.

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Malaga (AGP)
 • Verzameltransfer vanaf luchthaven € 110 retour per auto voor max 6 personen
 • Verzameltransfer enkel tussen 09.30 uur en 19.30 uur
 • Lunch
 • Overige drankjes
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Een extra paardrijles van 1 uur, mogelijk op aanvraag. € 25 ter plaatse betalen