Een luxe working- en guestranch in Wyoming

vanaf € 1.959 BOEK NU


Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA
Ranchvakantie USA

Deze Top Ranch is All-Inclusive en is een kwalitatief hoogstaande working cattle ranch. Ieder kan deelnemen aan cattle work, cattle drives, halve en volle dagen trailrides, riding & horsemanship clinics, team penning, etc.

vanaf € 1.959

Deze Top Ranch is All-Inclusive en bevindt zich in de Big Horn Mountains. De ranch is een kwalitatief hoogstaande working cattle ranch. De ranch beschikt over ongeveer 263.000 hectare rij-terrein in een zelden geziene diversiteit van landschappen, de hoogtes varieren van 1200 meter tot bergen van meer dan 4000 meter hoog. 
Men beperkt zich tot  25 ruiters per week en gaat prat op een verhouding van 3 paarden per ruiter en maximum 5 ruiters per wrangler (gids). Ieder kan deelnemen aan cattle work, cattle drives, halve en volle dagen trailrides, riding & horsemanship clinics, team penning, etc. The Hideout biedt ook een aantal niet-rijactiviteiten aan zoals kleiduifschieten, fly-fishing, 4x4 tours, Cody Nite Rodeo, Biking & Hiking, Wildlife tours, bezoeken aan de plaatselijke dinosaurus sites, kayak & canoeing, lasso werpen, etc.  Aarzel niet om je paardrijvakantie hier te boeken: de plaatsen op deze populaire ranch worden bewust beperkt gehouden. 

Naast de guest ranch is dit ook een van grootste en oudste cow / calf cattle ranches in de regio met ongeveer 750 tot 1200 Black Angus koeien en evenveel kalveren en pinken. Veel van het koewerk te paard  wordt gedaan met de bezoekende ruiters die er aan willen deelnemen. Het maakt deel uit van het dagelijkse werk op een volop in bedrijf zijnde cattle ranch in The West.

Indrukwekkende flora en fauna
Het terrein is enorm uitgestrekt, je zal dan ook zelden hetzelfde pad tweemaal doen. Het decor van de Bighorn Mountains is prachtig: dorre vlaktes met vuurrode rotsformaties, immens groene prairies, besneeuwde bergen, rivieren, canyons en naaldbossen. Je vindt in deze streek onder meer antilopes, herten, coyotes, arenden en wilde paarden. Er zijn ook zwarte beren en poema’s maar die zie je zelden. Deze streek biedt door de verschillende miljoenen jaar oude aardbreuken een zeldzame variatie aan terrein en landschappen.
 
Overnachten in alle comfort
De uitbaters van The Hideout zijn van Vlaamse afkomst en spreken Nederlands. Na een dag vol inspanningen op je paard, overnacht je in authentieke western log cabins, voorzien van alle comfort. Alle cabins hebben hun eigen badkamer met douche, wifi internet, tv, airconditioning & heating, ijskast, telefoon. De cabins worden dagelijks gepoetst en het beddengoed wordt mid-week verschoont. 
In de main lodge vind je onder andere een bar, het restaurant, een grote open haard, biljart tafel, groot flatscreen TV scherm, gastencomputers met printers, etc. 
 
Werken en rijden op de ranch
Na aankomst en installatie start je eerste dag op met een initiatie in Western Riding, trailriding, horsemanship en in het werk met runderen. De volgende dagen van je verblijf leer je alle facetten van het leven op een ranch kennen en breng je zoveel uren in het zadel door als je zelf wilt. Iedere dag wordt er met elke gast besproken aan welke activiteiten men de volgende dag kan en wilt deelnemen. De duur van de ritten varieert van 2 tot 7 uur per dag.

Er wordt gereden met Quarterhorse, Appaloosa en Mustangs(gemiddelde schofthoogte: 1,65 meter), er is een verhouding van drie paarden per gast. De ranch is ook een Mustang Center en er zijn 17 Mustangs ter beschikking voor ruiters van middelmatig en gevorderd niveau.

Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende klussen die gedaan dienen te worden. Vee drijven naar betere weides, dagritten maken, met de lokale cowboys omheiningen en vee controleren, …

Na een actieve dag is er het dagelijkse cocktailuurtje met alle gasten Het gezamenlijke diner is pure verwennerij: een gastronomische keuken met bijpassende wijnen en een boeiend gezelschap. Alle wranglers en begeleiders hebben een camera en nemen gedurende de dag foto’s van de gasten. Iedere avond tijdens het cocktailuurtje kan je genieten van de foto’s van de dag. Op het einde van je vakantie krijg je een compilatie van alle fotos van de week toegestuurd.
 

Algemeen
Om de ranch te bereiken, vlieg je best op Cody (via Salt Lake City of Denver). Na een lange vlucht met tijdsverschil is het prettig om 1 of 2 dagen eerder aan te komen en in Cody te overnachten, per taxi is het centrum slechts enkele minuten verwijderd van de luchthaven. Vanaf je hotel wordt een verzameltransfer voorzien naar de ranch. 

Inclusief

 • Op indeling in een 2pers.kamer met eigen badkamer vanaf aankomstdag (zondag) 14.00 uur t/m vertrekdag 10.00 uur (zaterdag bij 6 nachten, donderdag bij 4 nachten)
 • Volpension vanaf diner aankomstdag t/m ontbijt vertrekdag
 • Paardrijden
 • Koffie, thee, frisdrank, alcohol tijdens cocktailuurtje en tafelwijn en bier tijdens het diner
 • Gratis Wi-Fi in de kamers en in de lodge
 • Alle ranchactiviteiten

Exclusief

 • Heen - en terugreis naar Cody Airport (COD)
 • Verzameltransfer Cody Airport naar Ranch en v.v. op zondag/aankomstdag tussen 12.30 - 17.00 uur
 • USD 150 1e persoon
 • USD 50 voor elk volgende persoon
 • Alcohol buiten cocktailuurtje en diner
 • Activiteiten buiten de ranch
 • Aankopen lodgeshop
 • Fooien (tot 15% van ranchweek reissom)
 • 5% Wyoming State Tax