Onze ruitervakanties in Frankrijk - Corsica

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie op het Franse Corsica?
Paardrijden op het Franse Corsica betekent paardrijden in een landschap van ruige schoonheid. Te paard op Corsica voert je langs gecultiveerde gronden, krijtwitte kliffen, indrukwekkende bergen en prachtige zandstranden. Je bent verzekerd van een avontuurlijke paardrijvakantie. Ontdek hieronder onze paardrijvakanties op Corsica.

Lees meer
Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties op Corsica?

Het woeste en dunbevolkte Corsica herbergt een keur aan landschappen. Die afwisseling maakt het eiland juist zo mooi en aantrekkelijk.

Corsica is een eiland met een ruig landschap. Denk aan grillige kustlijnen, bergen bedekt met ondoordringbaar struikgewas en steile hellingen met kurk-, pijn- en walnootbomen. Plekken waar anderen niet komen worden voor ons door de paarden bereikbaar gemaakt. Te paard Corsica ontdekken is echt iets voor de avontuurlijke ruiter! Het terrein kan zwaar zijn dus je moet alle drie de gangen goed beheersen en ook je lichamelijke conditie moet in orde zijn.

We bieden de mogelijkheid tot een standplaatsvakantie maar ook trektochten zijn mogelijk. De overnachtingen tijdens deze tochten vinden plaats in Gites, tenten of berghutten.

Dankzij het milde mediterrane klimaat rij je wel in aangename temperaturen.

Wil je meer informatie over een van deze ruitervakanties op Corsica bel of mail ons en we helpen je verder.

Neem contact op