Paardrijden voor de beginnende ruiter in Limburg - Weekend

Beginnende ruiters die graag vanaf de paardenrug willen genieten van de natuur, kunnen perfect terecht in het Midden-Limburgse land. Ruiters maken mooie, rustige buitenritten in het nationaal park De Meinweg.

Nederland
Vanaf € 234
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
Voorbeeldprogramma

Dag 1

Ruiters komen aan op vrijdag vanaf 14.00 uur. Wie wil, boekt een paardrijles (prijs op aanvraag). Overnachting.

Dag 2

Na het ontbijt op zaterdagmorgen wordt het tijd voor de eerste geweldige buitenrit. Deze duurt ongeveer twee uur en voert over ruiterpaden die je al het moois van dit speciale deel van Limburg laten zien. Voor de lunch (niet inbegrepen) ben je terug bij het hippisch centrum.

Dag 3

Zondagmorgen stijg je na het ontbijt op voor een nieuwe tocht die je door andere delen van het Meinland voeren. Deze zondagrit duurt eveneens twee uur en je bent aan het begin van de middag weer terug. De zondagmiddag is geheel vrij te besteden, tot het vertrek van 16.00 uur.

Over Nederland

Een paardrijvakantie in Nederland, lekker dichtbij huis. Met de auto ben je zo op je bestemming. We bieden standplaatsvakanties aan voor alleengaanden of om er uit te zijn met het hele gezin. Voor zowel de beginnende ruiters als de gevorderde ruiter hebben we mogelijkheden. Niet ruiters zijn ook zeer welkom op onze locaties.

Heerlijk galopperen langs het strand in eigen land, op een fjord, halflinger, een tinker, hackney of een van de andere rassen die op stal staan. Welke ruiter droomt daar nu niet van?! Het paardrijden in Zeeland wordt begeleidt door een zeer ervaren Gids en kent dit gebied op haar duimpje.

Of voor een schitterende week te paard dichtbij huis kun je ook naar Terschelling. Op prachtige Friese paarden kunnen ruiters van alle niveaus heerlijk paardrijden op het strand en mooie ritten over het eiland maken.

Op de Loonse en drunense duinen met zijn ruim 3500 hectare ongerepte natuur bezorgt iedere ruiter een onvergetelijke paardrijvakantie. Ook bieden we hier ponykampen / jeugdkampen

Ook hebben we nog de mogelijkheid op paard te rijden op de Meinweg in Midden-Limburg. Ook hier kunnen beginnende ruiters terecht om hun eerste ervaringen op te doen op een rug van het paard door de prachtige natuur. Voor gevorderde ruiters zijn er ook arrangementen samengesteld.