Paardrijden in idyllisch Polen - Springlessen tot 60cm - 6 nachten

In het heuvelachtige Mazurië in Polen kan je stationaire weken boeken waarbij je vanaf het landgoed sterritten maakt of rijlessen boekt. De idyllische schoonheid van dit landschap laat je compleet ontstressen

Polen
Vanaf € 795
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
3. Springlessen arrangement

Dit programma biedt mogelijkheden voor de beginnende springruiter (tot 60cm).

  • 7 dagen / 6 nachten en 10 lesuren in springen

Over Polen

Polen is een ideaal land voor een mooie ruitervakantie. Ook met de auto heel goed te bereiken! Een trektocht te paard of dagtochten te paard: het kan allebei.

Paardrijden in Polen betekent galopperen in een nog onontdekt land voor het massatoerisme en draven in eindeloos prachtige natuur. Weids en heuvelachtig, met dichte wouden en vele meren: hier kan je geweldige tochten maken. Paardrijden door uitgestrekte valleien of langs de kust, zwemmen met je paard, door de bossen rijden of in de bergen met adembenemende panorama’s? Een paardrijvakantie in Polen heeft véél te bieden.

Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We bieden een paardrijvakantie op maat! Het is wel belangrijk een goede basis conditie te hebben.