Voor kinderen: Paardrijvakantie met Engelse taalles in Schotse heuvels

In een luxueus paardrijcentrum met dito hotel in het zuiden van Schotland is het mogelijk een fantastische paardrijvakantie te beleven en tegelijkertijd je Engels op te halen. Speciaal voor kinderen.

Verenigd Koninkrijk
Vanaf € 1534
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie

In een luxueus paardrijcentrum met dito hotel in het zuiden van Schotland is het mogelijk een fantastische paardrijvakantie te beleven en tegelijkertijd je Engels op te halen. De kinderen krijgen elke dag twee uur taalles in de klas en de rest van de dag is er volop tijd om te paardrijden.

Combinatie van paardrijden en Engels leren
Dit arrangement verenigt paardrijden met lessen Engels waarbij kinderen op een plezierige manier Engels leren of leren verbeteren.

De volledig gediplomeerde docenten leren de kinderen elke dag hun taal verder te ontwikkelen. Ze krijgen zowel op een formele manier les als op een meer informele manier. Daarbij voeren ze bijvoorbeeld stukken op en maken ze tableaus. Op deze manier wordt de leerervaring speel en ook nuttig. Het is een prachtige manier om Engels te leren of te verbeteren als je dit in een paardrijvakantie doet.

Elke dag wordt er twee uur taalles in de klas gegeven. De paardrijlessen worden eveneens in het Engels gegeven. Zo spreken en horen de leerlingen de taal doorlopend en wordt de taal snel en gemakkelijk een tweede spreektaal voor ze. De docenten begeleiden de kinderen op een vriendelijke manier waardoor zelfs de meest verlegen kinderen zich zelfverzekerd voelen om te gaan babbelen. Door de combinatie met het paardrijden wordt de taalles extra leuk voor de kinderen.

Het paardrijcentrum is zeer uitgebreid opgezet. Naast de ruimte voor de paarden met stallen, lesbakken en de rijhal, ligt er een viersterren B&B en een bistro op het terrein in de glooiende heuvels in zuidelijk Schotland.

Voorbeeldprogramma

Het programma bestaat uit 7 dagen en 6 nachten, van zondag tot zaterdag. Op zondag zullen de kinderen voorrijden, zodat de instructeurs weten op welk niveau iedereen paardrijdt. Het voorrijden gebeurt rond de klok van 15.00 uur.

Het paardrijden bestaat uit een mix van paardrijlessen, buitenritten en spelen. De kinderen rijden van maandag tot en met vrijdag.

De Engelse les bestaat uit twee uur, doorgaans in de ochtend van 09.15 uur tot 11.15 uur.

(*) Alle prijzen per aantal personen

Europrijs berekend op originele Engelse Pond 2024 GBP 1.295 p.p. per week
Gewicht

Max. 88 kg.

Leeftijd

Vanaf 8 jaar t/m 16 jaar

Over het Verenigd Koninkrijk

Het landschap van het Verenigd Koninkrijk is zeer gevarieerd. Van de pieken van Schotland in de schotse hooglanden tot aan de glooiende heuvels met groene velden en vruchtbare gronden in het zuiden van het land. Je bent verzekerd van een avontuurlijke paardrijvakantie als je naar het Verenigd Koninkrijk wilt.

Inclusief

 • 7 dagen / 6 nachten in meerpersoonskamer met gezamelijk sanitair.
 • Op basis van volpension, vanaf diner dag van aankomst t/m ontbijt op de dag van vertrek
 • Engelstalige begeleiding
 • 2 uur Engelse les per dag
 • Paardrijden volgens het arrangement

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Glasgow (GLA) of Edinburg (EDI) airport
 • Verzameltransfer vanaf Glasgow airport (GLA)(prijs 2023 op aanvraag) per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen
 • Verzameltransfer vanaf Edinburg airport (EDI) GBP 80 per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Verplichte begeleiding op een vlucht voor kinderen tot 12 jaar. Tussen 12 en 17 jaar geen verplichte begeleiding op de vlucht nodig
 • Reis-/annuleringsverzekering