Paardrijtochten in Brandenburg

Wil je een paardrijvakantie waar je gemakkelijk naar toe reist? In de Duitse deelstaat Brandenburg kan je prachtige tochten te paard maken.

Duitsland
Vanaf € 980
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie

Wil je een paardrijvakantie waar je gemakkelijk naar toe reist? In de Duitse deelstaat Brandenburg kan je prachtige tochten te paard maken.

Deze locatie heeft een aantal verschillende mogelijkheden van tochten om dit mooie gebied te verkennen.

Verschillende voorbeeld dagprogramma's

Kastelentocht

4 dagen / 3 nachten en 3 dagen rijden

Dag 1:

Aankomst in de namiddag met om 19.00 uur het diner.

Dag 2:

Na het ontbijt gaan we naar de paarden. We zadelen onze paarden op en vertrekken voor onze eerste rit naar het Kasteel Hoppenrade. Hier komen we aan rond lunchtijd en er wacht ons dan ook een gezellige picknicktafel gevuld met een heerlijke lunch. Ook is er een Korte lezing van Fontane "Five Castles"; Als u wilt, kunt u het park van het kasteel bezoeken. Hierna vervolgen we onze weg te paard en rijden we verder tot we aan het einde van de dag Schloss & Gut Liebenberg bereiken. Na een uitgebreid diner zullen we hier ook overnachten.

Dag 3:

We beginnen de volgende dag goed uitgerust. Ons pad voert door het Liebenberger Woud met dam- en moeflonherten. Lunch in de landelijke herberg. Terug doorhet Liebenberger Woud Luch, waar we afhankelijk van het seizoen ooievaars of kraanvogels kunnen zien. Overnachting en diner zoals de dag ervoor.

Dag 4:

Vandaag rijden we door het Meseberger bos met als schilderachtig hoogtepunt een lunch in een van de mooiste dorpen in de regio. Als afsluiting van deze mooie tocht is er nog een drankje voorzien en is het tijd om afscheid te nemen en terug naar huis te vertrekken.

Vierdaagse ‘Merenrit’

5 dagen / 4 nachten en 4 dagen paardrijden. Dag van aankomst in de namiddag met om 19.00 uur het diner. Op dag twee begint de tocht te paard Deze trektocht te paard, rijd je door de rustige wouden van Brandenburg en langs prachtige meren. Onderweg zie je boerderijen liggen die authentieke herkenningspunten in het landschap vormen. Standplaatsvakantie: Vierdaagse ‘Herfst Stertochten’

Eindejaarstocht: Sterritten rond Oud & Nieuw

5 dagen / 4 nachten en 4 dagen paardrijden. Dag van aankomst in de namiddag met om 19.00 uur het diner. Op dag twee begint de tocht te paard. Deze tocht volgt de routes van de zomersterritten De eindejaarstocht wordt gereden van 28 december tot en met 1 januari, maar dan in een winterse sfeer die zijn eigen charme heeft.

Geen verplichte toeslag eenpersoonskamer als men op indeling wilt.
(*) Alle prijzen per persoon
Gewicht

Geen maximum gewicht, meer dan 100 kilo op aanvraag

Aantal deelnemers

Geen minimum aantal

Over Duitsland

Duitsland is een land met veel groene natuur, meren, heuvels, maar ook eeuwenoude burchten, kerken en kloosters. Het is een paradijs voor veel vogel- en amfibiesoorten. We bieden paardrijvakanties aan in het Eifel gebied, in de deelstaat Brandenburg, in Thüringen en Beieren.

Inclusief

  • Aantal dagen en nachten volgens het gekozen programma
  • Op basis van volpension vanaf diner dag van aankomst t/m lunch dag van vertrek
  • Aantal dagen paardrijden afhankelijk van het gekozen arrangement
  • Duits- en Engelstalige begeleiding van een ervaren gids

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Transfer treinstation Gransee € 10 p.p enkele reis
  • Drankjes
  • Overige persoonlijke uitgaven
  • Reis- of annuleringsverzekering