Stationaire paardrijvakantie voor volwassenen in Schotland


Trek er te paard op uit in het land van ruige natuur en fascinerende historie. Schotland biedt een mooie gelegenheid om paardrijles te combineren met tochten te paard. Speciaal voor volwassenen.

Beginnende ruiter

Gevorderde beginner

Gevorderde ruiter

Zeer gevorderde ruiter

vanaf € 1.378

Trek er te paard op uit in het land van ruige natuur en fascinerende historie. Schotland biedt een mooie gelegenheid om paardrijles te combineren met tochten te paard. Je verblijft in een 4-sterren B&B op het hippische centrum dat van alle gemakken is voorzien.

Vrijheid te paard in Schotse heuvels

Het uitgebreide ruitercomplex met stallen, arena’s en een chic onderkomen is gelegen in de oude heuvels tussen Glasgow en Edinburgh. Tijdens deze vakantie is het niet alleen genieten van het paardrijden, je zult ook genieten van de luxueuze B&B waar je verblijft. De accommodatie is bekroond met vier sterren en het paardrijcentrum is bekroond met vijf sterren door het Schotse bureau voor toerisme.

De organisatie biedt een paardrijvakantie aan met lessen, buiten rijden en een verblijf in comfortabele kamers. Het diner wordt geserveerd in de Bistro dineerkamer. De avonden kan je doorbrengen in de sfeervolle lounge, maar het is uiteraard ook mogelijk de omgeving te verkennen. De omgeving is een heerlijk wandelgebied, er liggen ook fietspaden en op 5 minuten afstand van het paardrijcentrum ligt een golfbaan. Ook ligt er op steenworp afstand een pub en wat verderop vind je een leuk klein stadje. 

De paardrijinstructeurs zijn zeer ervaren en gecertificeerd en zorgen ervoor dat iedereen het beste uit zijn vakantie haalt. Veiligheid is prioriteit voor de organisatie die daarvoor ook zeer vriendelijke paarden hebben geselecteerd. Gecombineerd met uitmuntende instructies beleeft iedereen een fijne rijd, of je nou in de bossen rijdt of op het cross country-veld springt.

Dit verblijf is gebaseerd op halfpension. De duur van het verblijf is een week: Van zondag tot zaterdag.

Programma op maat

Het arrangement is 7 dagen en 6 nachten:

Het programma wordt precies op maat gemaakt en aangepast op wat de ruiter kan en wil doen. Het enige dat voor de organisator telt is dat je van elke minuut van de vakantie geniet. Je kunt tot vier uur op een dag paardrijden. Vaak worden lessen in het centrum en buitenritten gecombineerd.
Absoluut beginnende ruiters zijn ook zeer welkom. Zij kunnen de ‘Zero to Canter’- week boeken. In korte tijd bereik je heel veel. 

Vertrekdata (zo) Kamertype 6n *  
01/01/2023  - 31/12/2023
Kamer op indeling (indien beschikbaar)
2 pers kamer (Double)
2 pers kamer (Twin)
1 pers kamer (Single)
€  1.378
€  1.378
€  1.378
€  1.481
Boek nu

(*) Alle prijzen per persoon

Europrijs berekend op originele Engelse Pond 2023 GBP 1195 p.p Toeslag eenpersoonskamer GBP 90

Kamertype

6n *


01/01/2023  -  31/12/2023

Kamer op indeling (indien beschikbaar)

1.378

2 pers kamer (Double)

1.378

2 pers kamer (Twin)

1.378

1 pers kamer (Single)

1.481


(*) Alle prijzen per persoon

Europrijs berekend op originele Engelse Pond 2023 GBP 1195 p.p Toeslag eenpersoonskamer GBP 90

Data 2023

Het gehele jaar door mogelijk te boeken op aanvraag. Dag van aankomst is zondag

Praktische info

 • Gewicht:
  Max. 88 kg
 • Leeftijd:
  Min. 18 jaar

Inclusief

 • 7 dagen / 6 nachten in een 4* B&B. In Luxe tweepersoonskamer met eigen sanitair met gratis Wifi en er is ook een tv aanwezig.
 • Op basis van halfpension, vanaf diner dag van aankomst t/m ontbijt op de dag van vertrek (exl. drankjes)
 • Engelstalige begeleiding
 • Paardrijden op maat gemaakt. Dit wordt ter plaatse besproken wat de wensen zijn. max. 4 uur per dag

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Glasgow (GLA) of Edinburg (EDI) airport
 • Verzameltransfer vanaf Glasgow airport (GLA) (prijs 2023 op aavnraag)per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen
 • Verzameltransfer vanaf Edinburg airport (EDI) GBP 80 per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen
 • Drankjes
 • Overige maaltijden
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Reis-/annuleringsverzekering