Luxe westernvakantie in Hongarije - 4 nachten

Westernrijden in het oosten van Europa. Ritten van een halve of een hele dag, in Amerikaanse stijl. Een comfortabele manier om het land met zijn tradities en prachtige natuur te ontdekken.

Hongarije
Vanaf € 740
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
Het Midweekarrangement

Van zondag t/m donderdag met 14 uur paardrijden.

Dagelijks rittenschema: van 09:30 tot 11:30 en van 14:00 tot 16:00 (4 uur per dag).

Over Hongarije

Hongarije is rijk aan mooie natuur; heuvels, bossen, meren, zachte zandpaden en uitgestrekte poesta's. Kortom: een geweldig land om te paard te verkennen. Bijzondere arrangementen laten je de verschillende gezichten van Hongarije zien. Alle Hongaarse paardrijvakanties hebben een avontuurlijke spirit.

We bieden trektochten te paard aan voor de gevorderde ruiter die over een goede conditie beheerst. Waarbij je heerlijk kunt genieten van bijvoorbeeld een uitgestrekte rengalop met arabieren of hongaarse warmbloedpaarden over de poesta, maar ook kun je een trektocht maken door het Kiskunsag nationaal park in western stijl met een quarter horse.

Of wil je graag eens heel iets anders? Een huifkarvakantie in Hongarije? dat is een relaxte vakantie zonder stress, ideaal voor gezinnen met kinderen. We rijden over rustige plattelandsweggetjes dwars over de poesta... De tocht is ook geschikt voor niet ervaren menners. Heeft u helemaal geen ervaring dan gaat de de eerste rijdag een begeleider met u mee. Twee keer per dag komt er Duitstalige assistentie om te helpen met aan - of uitspannen. De paarden zijn rustige en betrouwbare Hongaarse trekpaarden. Op verschillende overnachtingsadressen kunnen er begeleide buitenritten geboekt worden.