Paardrijden bij een resort op Sardinië – deel 2

Een paar dagen Sardinië, op bezoek bij een nieuwe locatie die een eventuele aanvulling zou kunnen worden in ons aanbod van ruiterreizen…

De rit gaat verder naar het strand. Ondanks dat dit weer hun eerste rit van het seizoen is met gasten, blijven de paarden allemaal super braaf. Tijdens de rit leer ik de gidsen goed kennen. Ze rijden op deze tochten altijd met twee gidsen. De gids voorop is een Italiaanse vrouw, ze spreekt wel wat Engels maar niet heel goed. De andere gids spreekt wel vloeiend Engels. Ze zorgen ervoor dat er altijd een gids aanwezig is die goed Engels Speekt. Ze weten me veel te vertellen over Sardinië, de Sardijnen en hun cultuur.

Zonsondergang
Na terugkomst worden de paarden verzorgd en naar de wei gebracht en kunnen we genieten van een mooie zonsondergang. Nog even nagenieten van een heerlijke rit….

Ik heb op deze nieuwe locatie een aantal dagen verbleven om een goede indruk te krijgen. Ik heb een drietal ritten gereden, telkens met een ander paard om ook hierover een mening te kunnen geven aan onze klanten. Ik ben echt tevreden over de paarden. Ze zijn allemaal zo braaf en fijn in de omgang. Iedere twee weken krijgt een groep paarden rust en worden er andere paarden ingezet om te werken voor de gasten. De gidsen geven aan dat ze merken aan de paarden dat die dit nodig hebben en dat de paarden hierdoor heel braaf en relaxed blijven. 

Meer dan enkel paardrijden
Op de locatie zelf kunnen ook congressen georganiseerd worden. Tijdens mijn verblijf was dat het geval, maar ik moet zeggen dat ik daar echt toch zeer weinig van gemerkt heb. Omdat het een grootschalig terrein is, verspreiden de mensen zich en ook tijdens de maaltijden gebeurt dat. Er zijn meerdere eetgelegenheden waardoor de drukte wel meevalt. Voor de mensen die een semi-trektocht boeken, is er daarnaast ook een aparte ruimte om gezamenlijk te dineren, wat natuurlijk wel gezellig is om in de avond nog een beetje na te kunnen kletsen over de rit van die dag.

Er zijn toch echt heel veel dingen mogelijk hier op deze locatie. Wil je excursies boeken dan kan dat, wil je voor een dag met een huurauto op pad dan kan dat, wil je gewoon lekker een boekje lezen op het strand of aan het zwembad dan kan dat, … Spa/Wellness, lekker een massage boeken terwijl de kinderen lekker paardrijden… Of juist samen met je kinderen te paard er op uit…. Ook in de avond is er altijd wat te beleven hier. En alles is te bespreken. Mijn conclusie? We hebben weer een leuke nieuwe locatie voor onze klanten. Ik ben tevreden!! Wil je meer weten over deze reis, lees hier meer...