Paardrijden vanuit resort op Sardinië


ithch1.jpg
ithoc11.jpg
ithoc-3.jpg
ithoc-4.jpg
ithoc9.jpg
ithoc-6.jpg
ithoc-1.jpg
ithoc14.jpg
ithoc13.jpg
ithoc16.jpg
ithoc1.jpg
ithoc.jpg
ithoc5.jpg
ithoc6.jpg
ithoc7.jpg
ithoc8.jpg
ithoc10.jpg
ithoc15.jpg
ithoc17.jpg

Op zonnig Sardinië kan je een standplaatsvakantie houden waarbij je dagelijks paardrijdt. Daarbij kan je kiezen tussen semi-trektochten of dagelijkse buitenritten.

Op zonnig Sardinië kan je een standplaatsvakantie houden waarbij je dagelijks paardrijdt. Daarbij kan je kiezen tussen semi-trektochten of dagelijkse buitenritten. De verkenningstochten te paard maak je vanuit het grote resort of je vertrekt vanaf de boerderij waar de rustige paarden soms overnachten tijdens de semi-trektochten. De arrangementen op deze Italiaanse locatie zorgen voor een echt vakantiegevoel met het paard als je vakantievriend.

Twee hectare tuin, een privé-strand en een naaldbos van meer dan 50 hectare vormen het gebied aan de westkust van Sardinië waar veel mooie ruiterroutes liggen. In de omgeving bevindt zich een flamingo-populatie en leven zeldzame, bedreigde diersoorten. Het vissersdorp Maceddi zorgt voor dat vleugje nostalgie wanneer je er te paard doorheen rijdt.  

Voor ruiters van alle niveaus is het mogelijk de prachtige natuur van Sardinië te ontdekken. Van strandritten en tochten door het bos tot zwemmen met je paard en ponykamp voor kinderen wordt op deze locatie aangeboden.  

Voor ervaren ruiters is het mogelijk semi-trektochten van drie of vier dagen te maken. Op deze semi-trektochten breng je elke dag zo’n vijf uur in het zadel door, een prachtige ontdekking van Sardinië te paard. 

Ruiterkaart

Wie geen semi-trektocht wil maken, maar wel wil paardrijden vanuit het resort, kan ook voor de zogenaamde ruiterkaart kiezen. Deze bevat tien pasjes die elk een uur paardrijden waard zijn. Daarmee kan je deelnemen aan een van de vele buitenritten. Bij dit pakket is een huurauto wel aan te bevelen, zodat je naast het paardrijden het mooie eiland kunt gaan verkennen.

Zo is er een strandrit die bij de stallen begint en over mooie ruiterpaden door het groen en intense geuren naar het witte zandstrand voert. De route loopt langs magische plekken. Ook is er een bosrit in de eeuwenoude naaldbossen waarin onder meer wilde mimosa bloeit en waar je de bosbewoners kunt tegenkomen als je in het zadel zit. Buizerds, haviken, wilde konijnen, of wezels behoren tot de fauna. Met een beetje geluk komt je oog in oog te staan met een vos. 

Een unieke ervaring doe je op in de zonsopkomstrit. In de vroege uurtjes rijd je naar de kalme zee waar je vast flamingo’s in vlucht zult zien. Populair is ook de zonsondergangsrit, waarbij de kleuren van de dag weer heel anders zijn dan in de vroege ochtend of op de volle dag. Maar ook in de schemering laten vele dieren zich weer zien. En dan is er een speciale tocht naar de mijnen in het achterland. Kortom, de Equi-kaart geeft je volop mogelijkheden mooie uurtjes in het zadel door te brengen.   

Je verblijft in een groot resort voorzien van alles wat je bij een resort mag verwachten. Zwembaden, mooie tuinen, een spa, een restaurant. De twee appartementencomplexen zijn in hoefijzervorm gebouwd. 

Inclusief

 • Aantal dagen en nachten van het gekozen arrangement in het hotel met eigen badkamer in superior room (met balkon of patio), in een junior suite of bungalow. Check in om 15.00 / check-out om 10.00
 • Op basis van half pension vanaf dag van aankomst diner t/m ontbijt dag van vertrek.Incl. koffie en thee bij het ontbijt en tafelwijn en water bij het diner. Bij semi-trektocht zijn de lunches inbegrepen op de paardrijdagen.
 • Bij een ruiterkaart zijn 10-uren paardrijden inbegrepen
 • Paardrijden tijdens semi-trektocht dagen ongeveer 5 uur per dag, met een korte kennismakingsrit van 1 uur op de eerste dag
 • Engelstalige begeleiding van een Gids

Exclusief

 • Heen- en terugreis
 • Verzameltransfer van en naar luchthaven Cagliari € 110 per auto met max. 3 personen enkele reis, ter plaatse betalen of Verzameltransfer van en naar luchthaven Alghero € 180 per auto met max. 3 personen enkele reis, ter plaatse betalen of Verzameltransfer van en naar luchthaven Olbia € 200 per auto met max. 3 personen enkele reis, ter plaatse betalen. Goedkopere oplossing is om vanaf luchthaven Cagliari de trein te nemen voor € 5.50 p.p enkele reis naar Marrubiu-Terralba-Arborea en vanaf een transfer voor € 25 p.p enkele reis naar het resort
 • Overige drankjes
 • lunches bij de ruiterkaart
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Extra nachten bijboeken is mogelijk
 • Reis-/annuleringsverzekering