Paardrijden in idyllisch Polen - Flexibele arrangement - 3 nachten

In het heuvelachtige Mazurië in Polen kan je stationaire weken boeken waarbij je vanaf het landgoed sterritten maakt of rijlessen boekt. De idyllische schoonheid van dit landschap laat je compleet ontstressen.

Polen
Vanaf € 400
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
Het flexibele arrangement

Dit programma biedt lesuren te paard aan die je zelf kunt indelen naar wens met de instructeur. De lesuren kunnen worden gebruikt voor paardrijlessen, longeerlessen, springlessen (tijdens het week programma kun je max. 4 springlessen boeken, tijdens het korte arrangement zijn dit 2 springlessen), cross country lessen of les krijgen in het besturen van paard en koets (1 les met de koets gelijk aan 2 lesuren).

  • 4 dagen / 3 nachten en 6 lesuren

Over Polen

Polen is een ideaal land voor een mooie ruitervakantie. Ook met de auto heel goed te bereiken! Een trektocht te paard of dagtochten te paard: het kan allebei.

Paardrijden in Polen betekent galopperen in een nog onontdekt land voor het massatoerisme en draven in eindeloos prachtige natuur. Weids en heuvelachtig, met dichte wouden en vele meren: hier kan je geweldige tochten maken. Paardrijden door uitgestrekte valleien of langs de kust, zwemmen met je paard, door de bossen rijden of in de bergen met adembenemende panorama’s? Een paardrijvakantie in Polen heeft véél te bieden.

Of het nu een lang weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor de beginnende ruiter is of de vergevorderde ruiter. We bieden een paardrijvakantie op maat! Het is wel belangrijk een goede basis conditie te hebben.