Wyoming Ranchvakantie

Deze guestranch is de laatste ranch in een afgelegen vallei die grenst aan het Shoshone National Park (deel van het Greater Yellowstone ecosysteem) en een indianenreservaat in Wyoming.

Verenigde Staten
Vanaf € 2594
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie

Deze guestranch is de laatste ranch in een afgelegen vallei die grenst aan het Shoshone National Park (deel van het Greater Yellowstone ecosysteem) en een indianenreservaat in Wyoming. Rondom de ranch, gelegen op 2.300 m. hoogte, kan men de met sneeuw bedekte bergen zien liggen.
Op deze familie-ranch zijn de paarden de hoofdactiviteit en de eigenaren zijn met name trots op hun eigen gefokte Arabieren die er voor de gasten zijn. Zij hebben meer dan 100 rijpaarden, naast de Arabieren, veel Quarter Horses, Appaloosa’s en Mustangs. Daar zij maximaal 32 gasten ontvangen, kan eenieder verschillende paarden berijden, nauwkeurig aangepast aan de rijvaardigheid. De paarden zijn western aangereden maar Engelse zadels zijn ook beschikbaar.
Het terrein is zeer gevarieerd. De ranch is een combinatie van dude ranch en een working cattle ranch. De dagtochten met picknick onderweg stellen u in staat om boven de 3.000 m. de bergen in te gaan. Gedurende de meeste weken is er ook gelegenheid om vee te drijven. De ranch beschikt over 12 verspreid liggende cabins met eigen badkamers, houtkachels en elektrische verwarming. In het hoofdgebouw worden de maaltijden genuttigd, met salades en groenten uit eigen tuin, eigen rund- en lamsvlees en zelf gebakken brood. Bij het diner wordt wijn geschonken.

Flexibel programma

De ranch heeft een zeer flexibel programma, tegelijkertijd kunnen met verschillende groepen ritten gemaakt worden, zodat zowel gevorderde beginners als zeer ervaren ruiters aan hun trekken komen. Ervaren gidsen leiden kleine groepjes op buitenritten van 2-3 uur ‘s morgens en ‘s middags. Tegen een toeslag van $ 50,- ( ong. € 40,-)per persoon per dag kunnen er pack trips georganiseerd worden ( minimaal 2 dagen, minimaal 4, maximaal 6 ruiters)

Europrijs is berekend op de originele Amerikaanse dollar.

De prijs is exclusief 10% service kosten (fooien) en 10% belastingen (berekend over de weekprijs).

Toeslag eenpersoonskamer USD 300
Gewicht

Max. 90 kg

Over de Verenigde Staten

Dit is toch wel het land voor een unieke "wilde westen" beleving te paard. Het Wilde Westen – wie daaraan denkt, ziet cowboys galopperen over eindeloze prairies. Maar wie op de bonnefooi iets boekt bij zomaar een ranch, gaat een avontuur in stap tegemoet. Een paar tips voor wie de uitdaging ook in het rijden zoekt. Hoe dan ook wel eerst even uw handtekening zetten onder de vrijwaringsformulieren, die elke ranch aan zijn gasten overlegt. This is America!

Inclusief

  • 8 dagen/7 nachten in 2 pers kamer
  • Volpension: vanaf aankomstdag diner t/m vertrekdag ontbijt
  • 6 dagen rijden van 4 tot 6 uur per dag
  • Bij Cattle Drive 6 tot 7 uur rijden
  • Er wordt NIET gereden op zondag

Exclusief

  • Heen- en terugreis naar Riverton Airport of Jackson Hole Airport
  • Taxitransfer Riverton Airport per auto enkele reis (bij 2 personen) (prijzen op aanvraag)
  • Taxitransfer vanaf Jackson airport per auto enkele reis bij 2 pers. (prijzen op aanvraag)
  • 10% Service Charge (Fooien, berekend over de weekprijs)
  • 10% Lokale belasting (berekend over de weekprijs)