Onze ruitervakanties in Groot-Brittanië

Ooit gedacht aan een paardrijvakantie in Groot-Brittanië?
Een paardrijvakantie in Groot-Britannië biedt vele mogelijkheden. Of het nu een weekendje weg te paard is, een midweek of een volledige week paardrijden, het kan allemaal. Een standplaatsvakantie of een trektocht te paard en of het voor jou alleen is of samen met je gezin? Het kan! Ontdek hieronder onze paardrijvakanties in Groot-Brittanië 

Wat mag je verwachten van onze ruitervakanties in Groot-Brittanië?

Het landschap van Groot-Brittanië is zeer gevarieerd. Van de pieken van Schotland in de schotse hooglanden tot aan de glooiende heuvels met groene velden en vruchtbare gronden in het zuiden van het land. Je bent verzekerd van een avontuurlijke paardrijvakantie als je naar Groot-Brittanië wilt.

Wil je Schotland te paard verkennen? We bieden een geweldige trektocht  langs historische kastelenaan in het zuidoostelijke grensgebied van Schotland en Engeland. Je rijdt door de ruige natuur van spectaculaire heuvels en heidevelden. Elk jaargetijde heeft er zijn eigen charme en geeft zijn eigen kleur aan de waanzinnige omgeving. Dit mooie gebied is ook de omgeving waar veel veldslagen tussen Schotten en Engelsen zijn uitgevochten. Daarmee kent dit district een groot historisch sentiment. 

Deze beleving wissel je af met overnachtingen in luxe hotels verbouwde kastelen, een jachthuis en in de prachtige accommodatie op het terrein van het hippisch centrum. Sommige onderkomens beschikken over een Spa waar we volop gebruik van kunnen maken.

Of wil je een heel ander avontuur te paard beleven? Wil je een echte ranch vakantie  beleven en een Cattle drive meemaken? Dat kan, op de ruige Dartmoor-hei. Je rijdt te paard door bossen, valleien, over met rotsbezaaide gebieden en heuveltoppen. Het paard loopt zoveel mogelijk in gelijke tred met het vee en past zich vaak aan aan de beweging van het vee.

Wil je meer informatie over een ruitervakantie in Groot-Brittanië bel of mail ons en we helpen je verder.