Stationaire paardrijvakantie in prachtig Schotland

Trek er te paard op uit in het land van ruige natuur en fascinerende historie. Schotland biedt een mooie gelegenheid om paardrijles te combineren met tochten te paard. Speciaal voor volwassenen.

Verenigd Koninkrijk
Vanaf € 1506
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie

Trek er te paard op uit in het land van ruige natuur en fascinerende historie. Schotland biedt een mooie gelegenheid om paardrijles te combineren met tochten te paard. Je verblijft in een 4-sterren B&B op het hippische centrum dat van alle gemakken is voorzien.

Vrijheid te paard in Schotse heuvels

Het uitgebreide ruitercomplex met stallen, arena’s en een chic onderkomen is gelegen in de oude heuvels tussen Glasgow en Edinburgh. Tijdens deze vakantie is het niet alleen genieten van het paardrijden, je zult ook genieten van de luxueuze B&B waar je verblijft. De accommodatie is bekroond met vier sterren en het paardrijcentrum is bekroond met vijf sterren door het Schotse bureau voor toerisme.

De organisatie biedt een paardrijvakantie aan met lessen, buiten rijden en een verblijf in comfortabele kamers. Het diner wordt geserveerd in de Bistro dineerkamer. De avonden kan je doorbrengen in de sfeervolle lounge, maar het is uiteraard ook mogelijk de omgeving te verkennen. De omgeving is een heerlijk wandelgebied, er liggen ook fietspaden en op 5 minuten afstand van het paardrijcentrum ligt een golfbaan. Ook ligt er op steenworp afstand een pub en wat verderop vind je een leuk klein stadje.

De paardrijinstructeurs zijn zeer ervaren en gecertificeerd en zorgen ervoor dat iedereen het beste uit zijn vakantie haalt. Veiligheid is prioriteit voor de organisatie die daarvoor ook zeer vriendelijke paarden hebben geselecteerd. Gecombineerd met uitmuntende instructies beleeft iedereen een fijne rijd, of je nou in de bossen rijdt of op het cross country-veld springt.

Dit verblijf is gebaseerd op halfpension. De duur van het verblijf is een week: Van zondag tot zaterdag.

Voorbeeldprogramma

Programma op maat

Het arrangement is 7 dagen en 6 nachten:
Het programma wordt precies op maat gemaakt en aangepast op wat de ruiter kan en wil doen. Het enige dat voor de organisator telt is dat je van elke minuut van de vakantie geniet. Je kunt tot vier uur op een dag paardrijden. Vaak worden lessen in het centrum en buitenritten gecombineerd. Absoluut beginnende ruiters zijn ook zeer welkom. Zij kunnen de ‘Zero to Canter’- week boeken. In korte tijd bereik je heel veel.

(*) Alle prijzen per persoon

Europrijs berekend op originele Engelse Pond 2024 GBP 1295 p.p

Toeslag eenpersoonskamer GBP 15 p.p.p.n
Gewicht

Max. 88 kg

Leeftijd

Min. 18 jaar

Over het Verenigd Koninkrijk

Het landschap van het Verenigd Koninkrijk is zeer gevarieerd. Van de pieken van Schotland in de schotse hooglanden tot aan de glooiende heuvels met groene velden en vruchtbare gronden in het zuiden van het land. Je bent verzekerd van een avontuurlijke paardrijvakantie als je naar het Verenigd Koninkrijk wilt.

Inclusief

 • 7 dagen / 6 nachten in een 4* B&B. In Luxe tweepersoonskamer met eigen sanitair met gratis Wifi en er is ook een tv aanwezig.
 • Op basis van halfpension, vanaf diner dag van aankomst t/m ontbijt op de dag van vertrek (exl. drankjes)
 • Engelstalige begeleiding
 • Paardrijden op maat gemaakt. Dit wordt ter plaatse besproken wat de wensen zijn. max. 4 uur per dag

Exclusief

 • Heen- en terugreis naar Glasgow (GLA) of Edinburg (EDI) airport
 • Verzameltransfer vanaf Glasgow airport (GLA) per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen (prijs 2024 op aanvraag)
 • Verzameltransfer vanaf Edinburg airport (EDI) GBP 80 (prijs 2024 op aanvraag) per enkele reis / per auto (max 4 passagiers) ter plaatse betalen
 • Drankjes
 • Overige maaltijden
 • Overige persoonlijke uitgaven
 • Fooien
 • Reis-/annuleringsverzekering