Ruiterhotel in de Alta Maremma

vanaf € 675 BOEK NU


Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma
Ruiterhotel in de Alta Maremma

Het hotel ligt bij een middeleeuws plaatsje in het gebied van de Alta Maremma, op 750 m. boven de zeespiegel. De familie bezit Maremma’s, Italiaanse warmbloed paarden. Er wordt gereden met Engelse of trail zadels.

vanaf € 675

Het hotel ligt bij een middeleeuws plaatsje in het gebied van de Alta Maremma, op 750 m. boven de zeespiegel. Op deze hoogte is het aangenaam koel, zelfs in de heetste zomers. Het uitzicht over de Alta Maremma is prachtig. Het landschap bestaat uit eiken- en kastanjebossen en olijfboomgaarden afgewisseld met wijngaarden, cypressen, naaldbomen en natuurlijk de macchia: het ondoordringbare struikgewas. Het hele gebied rondom het middeleeuwse stadje is niet alleen voor natuurliefhebbers aantrekkelijk maar ook voor diegenen die in de cultuur en de geschiedenis van Italië geïnteresseerd zijn. Het is een geschikte uitgangsbasis voor prachtige uitstapjes naar bekende plaatsen als Florence (90 km), Pisa, San Gimignano ( 55 km), Siena (50 km) en de zee (45 km). 
Het berghotel van een Oostenrijks- / Italiaanse familie is een mooi gelegen 3* sporthotel (Italiaanse classificatie)  met een onverwarmd buitenzwembad (open van half mei - half september), een jacuzzi en terras. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet. Iedere dag serveert de kok u een typisch Toscaanse maaltijd begeleid door de Toscaanse streekwijnen.
Wat u zeker niet mag missen zijn de middagpicknicks, de buitenlunch met aperitief, hoofdmaaltijd, kaas, wijn en koffie.

De familie bezit Maremma’s, Italiaanse warmbloed paarden, met een uitgebalanceerd karakter, een goede conditie, vriendelijk en tredzeker.
Er wordt gereden met Engelse of trail zadels .

Inclusief

  • 8 dagen / 7 nachten op indeling in een tweepersoonskamer met douche/bad en toilet
  • Op basis van halfpension (ontbijt en diner of ontbijt en uitgebreide picknicklunch)
  • Paardrijden volgens het gekozen programma
  • Engelstalige begeleiding

Exclusief

  • Heen- en terugreis
  • Verzameltransfer treinstation Follonica retour € 60 p.p ter plaatse te betalen ( vliegen op Pisa of Florence en dan door met de trein)
  • Drankjes (drankjes tijdens picknick wel inbegrepen)
  • Overige maaltijden
  • Overige persoonlijke uitgaven
  • Reisverzekering