Paardrijden op Sao Miguel in de Azoren - 'Light' week met B&B

Paardrijden op Sao Miguel is paardrijden op een paradijselijk eiland dat deel uitmaakt van de Azoren, een archipel in de Atlantische Oceaan. De tocht voert over de mooiste plekken van dit oostelijke eiland.

Portugal - Azoren
Vanaf € 975
Algemeen
Programma
Data & Prijzen
Praktisch
Reisinformatie
Groene week 'Light' programma

Het is ook mogelijk een "Light" week te boeken, dit is dan 8 dagen en 7 nachten op basis van bed and breakfast en 10 uur paardrijden. Deze tien uur mag je zelf invullen naar wens met lessen, halve dagtochten of hele dagtochten.

Over de Azoren

Vulkanische krachten creëerden inspirerende eilanden in het midden van de Atlantische Oceaan: de Azoren. Magnifieke landschappen wachten om te paard te worden ontdekt. De unieke natuur van de archipel betovert iedere eilandbezoeker nog sterker als zij op de rug van een paard het natuurschoon verkennen.

Paardrijden door dit landschap geeft een extra dimensie aan de betoverende omgeving. Daarbij ontdekt u de ontspannen leefstijl van de eilandbevolking. Er wordt gereden op Lusitano’s en op Portugese kruisingen.

Voor zowel de beginnende ruiter als de vergevorderde ruiter zijn er mogelijkheden voor avontuurlijke begeleide ruitervakanties. Het is ook mogelijk het eiland Faial op individuele basis te paard te verkennen.

naast paardrijden is er ook ruimte voor andere activiteiten zoals bijv. een boottocht maken en dolfijnen of walvissen te spotten, of een bezoek te brengen aan Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren.